Cristi Misăilă, un nou atac la adresa conducerii PSD Vrancea | Primarul îl acuză pe Nicușor Halici că a cedat președinția ACOR

1
781

Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, a avut o nouă ieșire publică la adresa președintelui partidului care l-a promovat și susținut pentru funcția pe care acesta o deține. Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, Cristi Misăilă l-a acuzat pe actualul președinte al PSD Vrancea că „a predat cu arme și muniții” echipa de primari din Vrancea ai Partidului Social Democrat. Misăilă îl acuză pe deputatul Nicușor Halici că ar fi cedat liberalilor conducerea ACOR Vrancea, în condițiile în care majoritatea este formată din 39 de primari PSD, în timp ce PNL are doar 29 de primari în funcție. „Îl felicit pe președintele interimar PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici pentru că a predat „cu arme și muniții” către PNL echipa de primari PSD. Când ai 39 de primari de comune și pierzi conducerea filialei Vrancea a Asociației Comunelor din România în favoarea PNL care are doar 29 de primari de comune nu te poți numi altfel decât „un mare strateg politic”. Pe această cale doresc să îl felicit pe primarul comunei Bolotești, domnul Fane Popa pentru alegerea în această funcție. În continuare îi asigur pe colegii primari din PSD Vrancea de toată stima și susținerea”, a scris primarul pe pagina oficială de Facebook. Contactat telefonic, președintele interimar PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici a refuzat să comenteze situația și s-a rezumat în a răspunde sec acuzațiilor venite din partea edilului Focșaniului. „Nu răspund la ridicol!”, a declarat Nicușor Halici. Postarea primarului a fost ștearsă de pe rețeaua de socializare, la scurt timp după ce aceasta a fost „aruncată” în eter. Nu este pentru prima dată când Misăilă „sare la gâtul” conducerii PSD Vrancea. La sfârșitul lunii decembrie, primarul din Focșani i-a cerut demisia lui Nicușor Halici, motivat fiind de lipsa consilierilor social democrați de la ședința Comisie de Buget și Administrație. „Îi cer public, pe această cale, demisia din această funcție pe care nu o merită. Nu poți să te bați cu pumnul în piept cu o lună în urmă, să spui că vrei binele vrâncenilor și al focșănenilor și astăzi, să nu-i lași pe consilierii locali să vină la ședință să voteze pentru căldura focșănenilor”, declara Cristi Misăilă la acea dată. Cel mai probabil, tensiunile din interiorul PSD Vrancea vor continua și în perioada următoare. Nu este exclus ca atacuri și declarații tăioase să mai apară în spațiul public, cel puțin până la momentul în care va fi organizată Conferința Județeană în care va fi ales un președinte al PSD Vrancea.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Nu trebuie să fii vreun geniu în matematică ca să-ți dai seama că 39 e mai mare decât 29. Ca alegător îmi doresc să știu ce aleg adică fiecare partid să-și respecte ideologia și să facă ceea ce spune că vrea să facă. Cu foarte puține excepții partidele actuale sunt foarte derutante pentru alegători, părând că au agende secrete. Alegerea din ACOR este un astfel de exemplu, care evident nu s-ar fi putut întâmpla fără o înțelegere prealabila între PSD și PNL, înțelegere din care tot evident primarul Focșaniului nu a făcut parte .

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.