Criză de anestezice în cabinetele stomatologice

0
163
Anestezicele de pe piața românească de stomatologie au dispărut de câteva săptămâni, potrivit hotnews.ro.

Agenția Națională a Medicamentului a confirmat pentru agenția de presă, această situație. Una din cele două firme autorizate lipsește până la primăvară de pe piața din România, iar cea de-a doua nu poate acoperi necesarul de anestezice.

“Cealalta firma autorizata sa aduca anestezice pentru stomatologie pe piata din Romania, o firma franceza, urmeaza sa livreze luna aceasta cateva mii de cutii – 16.000 intr-o prima transa, saptamana aceasta, si inca o transa de cateva mii de cutii dupa data de 20 noiembrie. Francezii ne-au scris ca intentioneaza sa intre in tara cu cantitati din toate produsele lor”, a declarat pentru hotnews.ro un reprezentant al Agenției Naționale a Medicamentului.

Contactați de reporterii JdV, mai mulți medici stomatologi din Focșani au confirmat criza de anestezice cu care se confruntă. Criza s-ar putea prelungi până în primăvara anului viitor, după cum se tem dentiștii.

ANGAJARE online copy

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.