Cu ce gânduri și-a depus candidatura la funcția de primar liberalul Ion Ștefan!

0
674

Liberalii au mers luni la Biroul Electoral Municipal pentru a depune, pe de-o parte lista cu consilieri locali, pe de altă parte pentru a-l înscrie oficial în cursa electorală pe candidatul la Primăria municipiului Focșani. Liberalii merg pe mâna lui Ion Ștefan, care se bucură de susținerea partidului, de la mic la mare.

Dovadă stă numărul mare de susținători prezenți luni la depunerea candidaturii. I-au fost alături lui Ion Ștefan președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, deputatul Nini Săpunaru, președintele PNL Focșani, Cristian Bălosu, dar și primari din județ, consilieri în funcție ori cei care aspire la acest statut, după alegerile din luna iunie.

”Vreau să vin la Primărie să muncesc, nu să cheltuiesc banii publici. Împreună cu echipa de consilieri PNL, ne dorim să schimbăm cu adevărat orașul și administrația locală. Am stat de vorbă cu mii de oameni în ultimele două luni și cea mai mare problemă care a reieșit din aceste discuții o reprezintă lipsa locurilor de muncă din Focșani. De aceea, am ca obiectiv reindustrializarea orașului nostru. Vreau să creez cel puțin 5.000 de locuri de muncă în primul meu mandat ca primar al Focșaniului”, a declarat luni candidatul PNL la Primăria Focșani.

În ce privește consilierii propuși de PNL pentru Consiliul Local Municipal, lista îi cuprinde pe Alin Dobre, Maria Panaite, Ana Maria Dimitriu, Alina Drumea, Laura Ciocoiaș sau Corneliu Gheoca, Dan Buzoi și Nicu Tănase.

ion stefan candidat pnl2 - Cu ce gânduri și-a depus candidatura la funcția de primar liberalul Ion Ștefan!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.