Cu MovingBox te muți rapid din A în B

0
35

A venit momentul cel mult astept si in sfarsit te muti la casa ta sau iti iei un apartament in chirie? Cu siguranta esti coplesit de un amalgam de emotii precum entuziasm, emotie dar si stres. Stim ca nu este usor atunci cand alegi sa mergi pe cont propriu, insa orice inceput este greu, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Orice sac are un petec sau orice obiect are o cutie potrivita de ambalare.

Atunci cand te decizi sa te muti, cu toate ca ti-ai dori sa incapa intr-un bagaj de mana toate lucrurile pe care le-ai adunat in decursul timpului, nu este posibil. De aceea, astazi iti voi spune cateva trucuri alaturi de care tu si echipa de mutare sa aveti o colaborare armonioasa si optima.

In primul rand, o firma de mutari mobila te va ajuta sa cari toate lucrurile de la punctul A la punctul B, avand la dispozitie masini generoase, cat si o echipa in domeniu. Acest lucru este un real avantaj, atunci cand doresti sa-ti muti lucruri precum: canapea, birou, cutii voluminoase sau grele. Un alt avantaj atunci cand apelezi la o asemenea echipa este faptul ca efortul tau va fi minim. Tu doar achiti contractual de prestare a serviciilor si te asiguri ca lucrurile pe care urmeaza sa le muti sunt foarte bine compartimentate, dar si foarte bine impachetate.

Daca ai apelat la acest serviciu, pot sa-ti spun ca partea cea mai grea din a te muta, este rezolvata.

Acum urmeaza o parte meticuloasa, personajul principal fiind tu. Impachetarea corecta a lucrurilor si depozitarea acestora. Bineinteles, daca ai prieteni care doresc sa te ajuta, efortul devine substantial mai mic. La acest aspect, va trebui sa ai grija, deoarece echipa de mutare, nu va stii ca intr-o cutie ai de la vesela, la papuci, astfel este recomandat sa-ti achizitionezi cutii special concepute pentru aceasta actiune. Iti recomand sa-ti faci o lista in care sa-ti scrii lucrurile fragile care necesita o atentie sporita si sa te gandesti ca acestea vor fi supuse unui transport care le-ar putea crea leziuni, daca nu sunt impachetate corect.

Gageturile precum unitatea calculatorului, monitorul, televizorul, au nevoie de o cutie rezistenta, cat si de o impachetare in rola cu bule. Daca nu ai de unde sa achizitionezi role cu bule, poti apela cu succes la polistiren pe care il poti taia si folosi la colturile obiectelor. Atentie insa, fiecare obiect de genul, are nevoie neaparata de o cutie pe dimensiunile sale, altfel sansele ca acesta sa se strice pe drum sunt mari.

Sigileaza cutiile cat mai eficient. Sunt foarte multe cutii pe piata care la prima vedere par foarte rezistente ca si inchidere, insa ti-as recomanda sa mergi pe principiul ,,better safe than sorry’’, de aceea dupa ce ai depozitat lucrurile in cutii, sigileaza-le cu scotch sau banda dubla adeziva.

Fi alaturi de oamenii pe care i-ai angajat. Atunci cand apelezi la echipa de mutare, ajuta-i sa-ti care lucrurile simplificandu-le munca, scriind pe cutiile mai sensibile, sau care au obiecte de valoare, cuvantul ,,fragil’’. Echipele de domeniu sunt in general foarte atente atunci cand cara lucruri, insa sunt si foarte rapide, de aceea pentru a evita un eventual prejudiciu, noteaza cutiile si aseaza lucrurile armonios in cutie.

Daca ai de transportat lucruri voluminoase precum o canapea sau un birou, incearca sa o dezmembrezi. Majoritatea lucrurilor de pe piata, sunt create din imbinari, astfel vor fi mult mai usor de transportat

Daca ti-ai achizitionat cutii de depozitare, banda dubla adeziva, un scotch si un marker, poti sa suni echipa de mutare, programand ziua cea mare. Nu ramane decat sa incepi sa impachetezi lucrurile cat mai eficient si sa te bucuri de un nou inceput, iar cu mutari mobila si alte servicii te ajuta MovingBox.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.