Culmea! Liberalii din CL Focșani cer demisia directorului Manole Merchea din fruntea ENET. Merchea este el însuși liberal!

0
196

În timpul ședinței extraordinare a Consiliului Local Focșani de vineri, consilierii opoziției au cerut în mod public ca directorul societății ENET, Manole Merchea, să fie demis. Discuția a pornit în momentul în care s-a ajuns la un proiect de hotărâre care viza trecerea unei rețele termice ce aparține domeniului public al municipiului Focșani în domeniul privat.

„ENET este pentru Focșani o gaură neagră. Avem un milion de euro pentru mentenanță, dar nu se explică pentru ce sunt acești bani. Cerem să faceți demersuri să demitem Consiliul de Admininistrație și pe directorul ENET. Dacă mergem în oraș, sunt oameni înghețați, fără apă și căldură. Cine despăgubește acești oameni care au suferit?”, a spus consilierul PNL Nicu Tănase.

Primarul Cristi Misăilă s-a declarat uimit de această intervenție, în condițiile în care Manole Merchea este membru PNL. „ Este membru PNL domnul Merchea, vă deziceți de el?, a întrebat Misăilă retoric.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here