Cum a reușit o femeie să-l păcălească pe un bărbat să-i dea peste jumătate de milion de lei

0
393

O femeie de 36 de ani din Țifești a fost arestată preventiv pentru înșelăciune, după ce a reușit să păcălească un bărbat de 79 de ani, consătean de-al său, să-i dea în tranșe 540.000 de lei. Potrivit polițiștilor, din ianuarie 2016 și până acum, ea l-a determinat pe bărbat să îi expedieze peste 270 de pachete conținând diferite sume de bani. Femeia s-ar fi recomandat ca fiind administratorul unui service auto și i-ar fi solicitat în repetate rânduri diverse sume pentru a efectua reparații autoturismului unui medic curant al bărbatului. Ulterior, i-ar fi solicitat bani în ”interes propriu” pentru servicii spitaliceşti şi a ”garantat” restituirea sumelor în cauză cu bunuri imobile, bunuri ce în realitate nu existau. Ea a avut și două complice, două adolescente.

“Prin intermediul a două minore, de 14 și 15 ani, persoana vătămată ar fi remis celei în cauză, în mod repetat, suma de aproximativ 540.000 lei, având convingerea că acestea predau coletele unui șofer de microbuz de transport persoane pentru a fi duse în județul Prahova și ridicate de către administratorul service-ului auto. În realitate, sumele de bani ar fi ajuns la femeia de 36 de ani, din comuna Țifești, județul Vrancea”, a declarat Paula Enache, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

Potrivit polițiștilor, ultima sumă remisă de bărbat femeii a fost recuperată. Ea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru înșelăciune în formă continuată.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.