Cum au votat vrâncenii la alegerile pentru președintele PSD!

1
325

sediul psd focsani jdv1 copy 1024x675 - Cum au votat vrâncenii la alegerile pentru președintele PSD!

Duminică, toți social democrații din țară au fost chemați la urne pentru a-și alege președintele. A fost un vot fără miză, singura chestiune care a contat fiind organizarea turului de scrutin, primul de acest fel de până acum. și asta pentru că în trecut, liderul PSD a fost ales în Congres Național, nicidecum prin votul tuturor membrilor. Cum social democrații nu au avut pe buletinele de vot decât un singur candidat, pe Liviu Dragnea, lucrurile au mers ca unse.

În Vrancea, prezenţa la vot a fost de 90,10% din totalul membrilor de partid. Mai exact, au trecut pe la urne pentru a-și vota președintele de partid un număr de 25.298 de persoane din Vrancea, în condițiile în care la nivelul județului sunt peste 28 de mii de membri PSD.

Au spus “Da”, pentru alegerea lui Dragnea președinte 24.631 de alegători, adică 98,01% din numărul participanţilor la scrutin. Au fost însă și pesediști care nu au fost de acord cu varianta Dragnea. 502 social-democraţi, adică aproximativ 2% i-au dat bilă neagră lui Dragnea, însă rezultatul votului este același.

Liviu Dragnea va fi viitorul președinte al PSD în timp ce restul echipei de conducere a partidului va fi aleasă pe 18 octombrie  în cadrul unui Congres extraordinar.

La alegerile din  18 octombrie și Vrancea va fi reprezentată. Marian Oprişan va candida la funcţia de vicepreşedinte al partidului, funcţie pe care o deţine şi acum.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. În fotografia de mai sus a sediului PSD Vrancea nu observ agenții BGS pe care noi, contribuabilii vrânceni, îi plătim,… din cele 2 milioane de euro! Unde sunt?

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.