Cum a evoluat cazul fetei de 11 ani care şi-a reclamat tatăl vitreg că a violat-o!

0
232

Răsturnare de situaţie în cazul minorei de 11 ani, elevă la Şcoala Generală nr. 3 din Focşani, care a reclamat că ar fi fost abuzată sexual de tatăl vitreg. Fata a fost examinată de un medic legist care a concluzionat că nu are urme de violenţă pe corp dar şi că nu a fost victima unui viol,  fiind virgină.

Chiar şi aşa, poliţiştii continuă cercetările.

Între timp, minora a fost preluată în regim de urgenţă de către DGASPC Vrancea, instituţie care la rândul său face o anchetă ca să constate situaţia exactă a fetei de 11 ani.

Cert este că minora provine dintr-o familie dezorganizată, ea locuind cu mama sa, cu concubinul acesteia şi cu fraţii vitregi, cel mai probabil la mijloc fiind vorba despre o situaţie conflictuală.

Reamintim, sâmbătă, o copilă de 11 ani, elevă la Şcoala gen nr. 3 din Focşani le-a spus colegilor de şcoală că tatăl său vitreg a violat-o de mai multe ori. Copiii au mers la directorul şcolii, care la rândul său a anunţat Poliţia, Protecţia Copilului şi Inspectoratul Şcolar.

În prezenţa mamei, minora a depus plângere împotriva concubinului femeii, poliţiştii demarând cercetări sub aspectul săvârşirii  faptei de viol.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.