Cum a fost prins un infractor la Adjud

0
667
Un adjudean a postat pe Facebook un mesaj adresat tuturor concitadinilor săi, pe care îi felicită de spiritul civic de care dau dovadă. Nicolae Dediu a relatat două cazuri petrecute la Adjud, în care două femei au fost atacate de un individ.
Acesta a fost în cele din urmă prins cu ajutorul cetățenilor: “Un individ de aproximativ 20 de ani, dintr-o localitate aflată în „Zona Adjud” a furat un rucsac de la o fată aflată pe B-dul Gării. Pe la ora 14.00, același om, în spatele florăriei, a atacat o femeie, încercând să o bage într-o scară de bloc. Femeia s-a luptat și a țipat după ajutor. Imediat câțiva adjudeni i-au sărit în ajutor și l-au prins le individ. Femeia a sunat la 112 și imediat a apărut poliția și l-a reținut. Felicitări adjudenilor pentru curaj și ajutor! De aceea Adjudul este un oraș liniștit în comparație cu alte orașe. Adjudenii nu sunt indiferenți dacă sunt martori la așa ceva! BRAVO ADJUDENILOR!!!”, a scris bărbatul pe Facebook.


Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.