Cum să pariezi la baschet ca să ai șanse mai mari de câștig

0
65

Baschetul este un sport foarte popular în SUA, unde jucătorii marilor echipe sunt superstaruri. Și în Europa, Japonia și alte state baschetul este apreciat, atât de fani, cât și de pariori. Deși bettingul la baschet este simplu de învățat și opțiunile de pariere nu sunt numeroase, abordarea unei strategii corecte poate fi o provocare. După acumularea de experiență, îți vei forma propria strategie, dar până atunci este bine să înveți cum să pariezi. Bettingul este un hobby, iar emoțiile primează, nu câștigul. Este însă firesc să nu îți dorești mereu doar să cotizezi. De aceea, ți-am pregătit o serie de recomandări care te ajută să pui pariuri la baschet, cu șanse bune de câștig.

Ține cont de punctele din careu și de la 3 puncte

Echipele constante sunt ținte bune de pariere, în timp ce echipele cu rezultate schimbătoare îți pun banii la un risc mare. Pentru a descoperi cât de constantă este o echipă, nu este de ajuns să analizezi doar statisticile ultimelor meciuri. Un bun indicator al constantei și, uneori, al rezultatului este diferența dintre punctele înscrise din careu și cele de dincolo de linia de 3 puncte.

Echipele care se bazează pe multe coșuri de 3 puncte sunt predispuse la schimbări de formă. Este de ajuns ca unul din marcatorii obișnuiți de la distanță să aibă o zi proastă și echipa pierde. În schimb, echipele care marchează mult din careu sunt mult mai constante. Statisticile confirmă acest lucru. De exemplu, campionatele universitare sunt mereu câștigate de echipe care dau coșuri preponderent de aproape. Prin urmare, caută să ții cont de acest aspect când pariezi.

Verifică programul echipelor

Oboseala este un factor important pentru performanța sportivă. La baschet meciurile sunt câteodată la câteva zile diferență, iar deplasările lungi își pun și mai mult amprenta asupra echipelor. Verifică programul lor, pentru că o echipă obosită este predispusă la rezultate slabe. Chiar și o echipă bună încetinește ritmul și tinde să rateze mai mult când se instalează oboseala.

Profită de startul sezonului

În general, echipele mai bine cotate, cu jucători de valoare, performează bine la începutul sezonului. Mizează pe victoria lor înainte ca oboseala sau demotivarea să-și spună cuvântul. Mai târziu, participările în competițiile continentale aglomerează programul și favorizează imprevizibilitatea.

Dă o șansă echipelor subclasate

În orice campionat de baschet există echipe de valoare și echipe mai slabe. Uneori, acestea din urmă au șiruri întregi de înfrângeri și par că o să continue la nesfârșit așa. Când pui pariuri la baschet însă, trebuie să te aștepți și la surprize, iar aceste echipe sunt de multe ori sursa lor. În primul rând, după multe meciuri ratate, adversarii le subestimează. În al doilea rând, orgoliul echipei pierzătoare iese la suprafață la un moment dat, sub forma unui plus de motivație. Urmărește clasamentul și meciurile recente și mizează din când în când pe echipele care par să aibă șanse mici, dar au cote mari. Acestea îți pot aduce câștiguri consistente.

Nu paria doar în funcție de cote

Mulți pariori începători sau care nu au răbdare să se documenteze pariază pe cotele mai mici, crezând că sunt mai sigure. Chiar dacă bookmakerii calculează cotele în funcție de șansele de câștig, acestea nu reflectă mereu realitatea. Consultă statisticile și ține cont de factorii importanți, ca jucătorii indisponibili, presiunea publicului, miza meciului sau stilul antrenorului. Astfel, vei avea șanse mai mari să identifici cotele bune și să stabilești pronosticurile corecte.

Baschetul este un sport spectaculos, pe care pariorii îl îndrăgesc. Dacă ții cont de recomandările noastre, ai șanse mai mari de câștig. Pariază însă cu responsabilitate, pentru o experiență cu adevărat distractivă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.