Curs de Electrician în Construcții, în Focșani

0
330
  • DIPLOMĂ RECUNOSCUTĂ NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL – CURS ACREDITAT!

Vă căuțați de muncă în domeniul Energiei sau doriți să înființați o firmă în domeniu? Un curs profesional Electrician în Construcții autorizat ANRE este primul pas ce trebuie urmat!

Deoarece mereu am simțit că cel mai mare cadou pe care îl poți oferi este timpul și o carte, ne-am gândit că luna Decembrie este perioada perfectă când va putem oferi timpul nostru sub forma unei luni întregi în care puteți profita de REDUCERI pentru cursurile dorite.

Ne dorim să motivăm cât mai multe persoane să facă pasul mult dorit în carieră, iar pentru asta ai nevoie de o nouă calificare. 𝑻𝒆 𝒂ș𝒕𝒆𝒑𝒕ă𝒎 𝒍𝒂 𝒄𝒖𝒓𝒔𝒖𝒓𝒊!

Primul pas îl faci alături de profesioniști, traineri cu experiență și în cele mai bune condiții de studiu!

Electricianul în Construcții se ocupă în principal cu confecționarea și montajul instalațiilor de paratrăsnet și a prizei de pământ, măsurarea parametrilor la instalațiile electrice, montajul instalațiilor electrice aferente utilajelor termice și tehnico-sanitare, montajul instalațiilor electrice interioare și exterioare de uz general, remedierea defecțiunilor apărute la instalațiile electrice, precum și cu aprovizionarea cu materiale a locului de muncă.

IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute și acreditate.

Curs dedicat celor ce doresc să activeze într-un domeniu foarte solicitat pe piața muncii din țară și străinătate 🙋‍♂️

  • 💡curs acreditat
  • 💡curs calificare practic
  • 💡cele mai bune condiții de studiu și practică

Mai multe detalii despre curs, puteți obține accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, email: cursuri@profesionalnewconsult.ro,

Contact: 0768.889.888 / 0758.490.490 sau la sediul firmei din: Focșani, strada Timotei Cipariu, nr. 4, jud. Vrancea (vis-a-vis de Liceul Pedagogic “Spiru Haret”)

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult ȋn perioada următoare sunt :

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.