Cursul de ”Responsabil de Mediu”

0
70

În 11 noiembrie va avea loc în Focsani o noua sesiune a cursului  “Responsabil de Mediu” https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/responsabil-de-mediu/ curs acreditat, recunoscut de Ministerului Educaţiei şi Ministerului Muncii. Ultimele locuri disponibile pentru aceastã sesiune.

Cursul de „Responsabil de mediuhttps://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/responsabil-de-mediu/ se adreseazã tuturor societãţilor comerciale cu activitãţi posibile cu impact asupra mediului dar şi instituţiilor publice, ce au obligativitatea sã deţinã personal salarizat în problemele de mediu. Programul de formare profesională este organizat în conformitate cu OUG 195/2005 și Legea 211/2011, având însã în vedere întreaga legislaţie în domeniu, actualizatã.

responsabil mediu 2 - Cursul de ''Responsabil de Mediu''Tematica abordatã în cadrul cursului de „Responsabil de mediu” cuprinde printre altele : Indentificarea problemelor de mediu; Monitorizarea factorilor de mediu; Efectuarea raportarilor de mediu- acte, avize de mediu, declaratii la fondul de mediu; Gestiune deseuri si substante periculoase; Realizarea de documentatii specifice activitatii de mediu; Coordonarea activitatii de mediu atat in cadrul departamentului specializat cat si la nivel interdepartamental; Evitarea sanctiunilor contraventionale din partea institutiilor abilitate.

Dacã doriţi sã parcurgeţi cursul de „Responsabil de mediuhttps://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/responsabil-de-mediu/ acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei nu ezitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult din Focsani la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0768 889 888

email la adresa : focsani@profesionalnewconsult.ro.

Sau la sediul firmei din Focsani, str. Renasterii, nr. 8 bis,

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs INSPECTOR SSM  https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/

Curs CADRU TEHNIC PSI   https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-cadru-tehnic-psi/

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here