Cutremur în PNL! Ion Ștefan, pe făraș! Cătălin Toma, noul președinte interimar de la PNL Focșani

0
581

Se ascut săbiile în PNL Vrancea, iar războiul a pornit de la Organizația Municipală a partidului. La nici o săptămână de la numirea în ca președinte al PNL Focșani, Ion Ștefan a fost înlocuit din funcție. S-a întâmplat marți seară, în urma unei ședințe cu scântei, care a avut loc la sediul partidului.

Ștefan a vrut să promoveze în funcția de secretar al Organizației Municipale un liberal controversat, Ionuț Filimon, de la care liderul PNL Vrancea, Cătălin Toma, aşteaptă o demisie de onoare din Consiliul Local Focşani, din cauza unor probleme pe care le-a avut acesta cu legea, în trecut. Fără să țină seama de directivele de la județ, Ștefan l-a promovat pe Filimon. A fost momentul în care acesta din urmă a lansat un atac dur la adresa lui Toma. “Astăzi s-a întrunit Comitetul Județean Executiv al Partidului Național Liberal filiala Vrancea. Scopul principal al întâlnirii a fost legat de numirea lui Filimon Ionuț în funcția de Secretar al organizației municipale de către președintele interimar Ion Ștefan. În momentul în care colegii se așteptau la demisia de onoare, Filimon Ionuț a găsit de cuviință să adreseze acuzații defăimătoare la adresa președintelui filialei Vrancea. În urma votului exprimat, președinte interimar al organizației Focșani a fost numit Cătălin Toma, cel care va ocupa această funcție în perioada analizelor ce vor hotărî viitorul organizației municipale”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Departamentul de comunicare PNL Vrancea.

Așadar, Cătălin Toma deține, în acest moment, atât funcția de președinte al PNL Vrancea, cât și pe cea de președinte al PNL Focșani.

Pe de altă parte, conform unor surse din partid, Ion Ștefan și-ar fi exprimat intenția de a renunța la mandatul de consilier municipal.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.