CUTREMURĂTOR! Doi tineri, MORȚI în Vrancea în ultimele 24 de ore

0
332

politia nu treceti - CUTREMURĂTOR! Doi tineri, MORȚI în Vrancea în ultimele 24 de ore

Doi tineri din Vrancea au sfârșit în ultimele 24 de ore. Într-unul dintre cazuri este vorba despre un tânăr de 21 de ani, găsit fără suflare în camera în care dormea. Tânărul a fost găsit marți dimineață la ora 7.00.

Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență, fiind transportat în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

Un caz la fel de cutremurător a fost semnalat polițiștilor din Vrancea miercuri dimineață la ora  06.30. Oamenii legii au fost alertați de tatăl disperat al unei tinere de 15 ani, găsită moartă în camera sa din satul Burca.

În urma primelor verificări s-a stabilit faptul că în dimineața zilei de 4 noiembrie, în jurul orelor 06.00, tatăl fetei a intrat în camera fiicei sale pentru a o trezi să meargă la școală, ocazie cu care a constatat că aceasta este decedată. La faţa locului a fost solicitat un echipaj al SAJ Vrancea care a executat manevre de resuscitare rămase fără rezultat, constatându-se decesul.

Cu ocazia cercetării la fața locului și a examinării cadavrului, nu au fost evidențiate semne de violență. Cadavrul a fost transportat pentru efectuarea autopsiei.

Potrivit unor surse medicale, nici unul dintre tineri nu era cunoscut cu afecțiuni medicale, dar nici nu există suspiciuni de omor sau sinucidere. Misterul celor două morți va fi elucidat de necropsii care vor fi efectuate joi.

Cel mai probabil, tinerii sufereau de afecțiuni pe care nu le cunoșteau nici ei și nici familiile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here