Daniel Moroșanu nu a promovat examenul de Bacalaureat. Liberalul a luat nota 3,60 la Limba și literatura română

2
1204

Printre cei care nu au reușit să promoveze prima sesiune a examenului de Bacalaureat de anul acesta se numără și prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu. Acesta a susținut probele de săptămâna trecută la Liceul ”Simion Mehedinți” din Vidra, unitate școlară pe care a absolvit-o în urmă cu câțiva ani, la cursurile serale. Materia care i-a dat bătăi de cap liderului PNL a fost Limba și literatura română acolo unde, Daniel Moroșanu a luat nota 3,60. Contactat telefonic, Moroșanu a spus că a făcut contestație și speră ca la recorectare să obțină minim nota 5. La celălalte materii, liberalul Moroșanu a reușit note destul de bune: 7,55 le Istorie; 8,65 la Geografie. În vârstă de 42 de ani, Daniel Moroșanu a fost ales consilier local în comuna Vidra, la alegerile din 2016, conduce Organizația PNL Vidra și este prim-vicepreședintele filialei vrâncene a PNL.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

2 COMENTARII

    • Cati ,,morosani ,,are politica romaneasca…si ,inca si mai rau…luati fiecare ,,om politic ,,roman si aflati cat,cum,cand,au tarait bracinarii…caci despre carti..scuza ca ,,pe vremea mea ,, n u am avut posibilitate…a se citi nu am avut neuron…..tupeul,obraznicul mananca praznicul este vorba cea mai la moda in cazurile ,,alesilor ,,,…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.