Daniela, ucisă la Vizantea de incoștienta unui tânăr, va fi condusă sâmbătă pe ultimul drum

1
2464

Daniela Mititelu, tânăra de 17 ani care a pierit luni seară într-un teribil accident produs la Vizantea Livezi de un bărbat de 28 de ani fără permis, va fi condusă sâmbătă pe ultimul drum. Fata va fi înmormântată la Vizantea Livezi, acolo unde își avea originile și unde îi locuiesc bunicii. Prietenii tinerei din Galați, acolo unde Daniela urma liceul și unde stătea cu părinții săi, s-au mobilizat pentru a o conduce pe tânără pe ultimul drum.

“Daniela Mititelu va fi inmormantata sambata la Vizantea. Pentru persoanele care isi doresc sa o conduca pe ultimul drum, dar nu au posibilitatea de a ajunge pana acolo s ar putea inchiria un microbuz dus-intors. Cei interesati ma pot contacta in privat in cel mai scurt timp”, a scris pe facebook o prietenă a fetei.

De altfel, întreaga pagină de facebook a Danielei este plină de mesaje din partea prietenilor care sunt șocați de moartea sa fulgerătoare. Tinerilor nu le vine să creadă că fata care era sufletul tuturor petrecerilor nu mai este printre ei.

“Nu exista cuvinte destule pe aceasta lume pentru a exprima durerea pierderii unei persoane dragi. Nu exista lacrimi destule pentru a le varsa in speranta ca durerea va inceta. Nu exista nici o cale de a aduce inapoi un suflet, ce a plecat dintre noi..intr-un loc mai bun. Asa a fost sa fie..Dumnezeu a vrut asta..te-a luat langa El, pentru ca i-ai fost prea draga. Sau cel putin asta credem noi, persoanele pe care le-ai lasat in urma: colegi, prieteni, cunostinte, rude…dar cei mai importanti: parintii. Ei sunt distrusi. Unica lor fiica i-a parasit, unica lor raza de soare ce le facea zilele mai frumoase si le lumina fetele, ce le aducea zambetul pe chip in fiecare dimineata cand te trezeai si erai alaturi de ei. Acum nu mai e nimeni sa faca asta. Le-ai lasat un gol prea mare in suflet. Si nu doar lor. Si mie..si celorlalti. Doar amintirile ne-au mai ramas..ele ne mai alina suferinta. Mai stii cand o imitai pe Narcisa? Doar tu puteai sa o faci cum trebuie. Sau râsul tau molipsitor..care ma facea sa cred ca te ataca cineva. Erai nebuna…erai sufletul petrecerii si toata lumea admira asta la tine. Mai tii minte cand faceam planuri de viitor? Cand spuneam ca o sa ne casatorim cu lautari…o sa avem cate trei copii si o sa stam in vile de lux? :)) ca nu o sa ne despartim niciodata. Am luat totul in calcul..numai asta nu. Niciodata nu m-am gandit ca moartea ne va desparti. Aceste visuri au pierit odata cu plecarea ta. Ma adresez tie..pentru ca tu nu ai murit. Tu inca traiesti. Inca suntem prietene si vom fi pe veci”, scrie o prietenă a Danielei.
Daniela Mititelu de 17 ani a murit luni seară după ce s-a urcat, împreună cu o altă fată de 20 de ani, într-un BMW la volanul căruia se afla un tânăr de 28 de ani din Vizantea Livezi, fără a avea permis de conducere. Bărbatul abia îşi cumpărase maşina, după ce a lucrat o vreme în străinătate.

Luni seară, în jurul orei 22:30, el s-a urcat la volan, alături de cele două fete şi a pornit la drum. La un moment dat, a pierdut controlul volanului, într-o curbă la dreapta, maşina plonjând într-o râpă adâncă. Fata de 17 ani a fost proiectată prin parbriz şi a murit. Tânăra de 20 de ani care o însoţea a fost rănită grav în timp ce individul responsabil de tragedie a fost rănit uşor. El nu se afla sub influenţa alcoolului, dar poliţiştii l-au dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Poliţiştii vor să afle dacă nu cumva bărbatul consumase ceva substanţe interzise înainte de a se urca la volan.
Loading...

1 COMENTARIU

  1. Firar el de șofer cu mașina lui de lux da ales praful de un suflet nevinovat o altă e în comă hooooooaaaaa șofer?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.