Dascăl vrâncean eliminat din sală la titularizare după ce a încercat să copieze!

1
1053

Miercuri (13 iulie), la Școala „Ion Basgan” din Focșani 433 de dascăli din Vrancea (din 490 înscriși) au susținut examenul de titularizare. Potrivit Inspectoratului Școlar, în timpul probei s-au retras 43 de candidați, 50 au fost absenți iar unul a fost eliminat din sală. Este vorba despre o educatoare care, încercând să copieze, a pierdut orice șansă de a mai ocupa un post la catedră în anul școlar 2022 – 2023. „Primele rezultate vor fi afișate în data de 19 iulie 2022, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile la proba scrisă se pot depune/transmite la Inspectoratul Școlar Judetețean Vrancea, astfel :

  • în data de 19 iulie 2022 contestațiile se depun, în scris, până la ora 21:00;
  • în data de 20 iulie 2022 contestațiile se depun, în scris, până la ora 12:00.

În situații excepționale, transmiterea contestațiilor se poate realiza și electronic (scanat), prin poșta electronică, în data de 19 iulie 2022 și în data de 20 iulie 2022, până la ora 12:00, pe adresa de e-mail: mru.isjvn@gmail.com. Contestațiile se depun personal de către candidat sau prin împuternicit, acesta din urmă prezentând o procură notarială în original. Candidatul anexează la contestația depusă și o copie a buletinului/cărții de identitate. Contestația va conține următoarele informații: județul, numărul și denumirea centrului de concurs, numele, inițiala tatălui, prenumele, codul numeric personal, disciplina la care a susținut proba scrisă în cadrul concursului și nota contestată, adresa de e-mail, numărul de telefon și denumirea uneia dintre instituțiile/unitățile de învățământ absolvite. Nupot fi contestate lucrările scrise ale altor candidați. Rezultatele finale se afișează la sediul  Inspectoratului Școlar Județean Vrancea și pe site în data de 27 iulie 2022”, a comunicat IȘJ Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.