De 7 ani împreună! Jurnal de Vrancea la ceas aniversar!

0
88

Lansat în spațiul online la începutul lunii martie 2015, cotidianul online Jurnal de Vrancea împlinește 7 ani de existență, 7 ani în care am relatat evenimentele din județ și din regiune în timp real și am adus în atenția cititorilor materiale documentate cu acoperirea tuturor domeniilor de interes. Cu un design exclusivist site-ul Jurnal de Vrancea este structurat să răspundă cerințelor unui portal online de știri în așa fel încât fiecare informație să fie disponibilă, cât mai facil, fiecărui cititor în parte. Încă de la înființare, portalul de știri Jurnal de Vrancea a reușit să atragă din ce în ce mai mulţi cititori, prin diversitatea știrilor, dar și prin interesul pe care acestea îl reprezintă în rândul doritorilor de informație.

Dovadă stau cifrele de audiență înregistrate de-a lungul celor 7 ani de existență. Informațiile publicate de Jurnal de Vrancea pe parcusul anului 2021 au adus site-ului un număr de aproape 10.000.000 de afișări și aproape 1.000.000 de utilizatori unici. Având în vedere faptul că de la un IP unic, site-ul poate fi accesat de către mai multe persoane, cel puțin 2.500.000 de utilizatori au citit cel puțin o știre pe parcursul anului trecut. Important este și procentul ratei de respingere (0,69%) care este un indice esențial pentru un website. Aceasta determină calitatea conținutului site-ului, cât de bine este ales publicul țintă sau cât de bine este optimizat website-ul.

Raportat la nivelul lunii februarie 2022, Jurnal de Vrancea a reușit să urce în preferințele cititorilor. Cu un număr de 750.000 de afișări și peste 130.000 de utilizatori unici, cifrele de audiență pentru luna februarie 2022, plasează cotidianul nostru în primele poziții din presa online din județul Vrancea.

 

Și pentru că întotdeauna este loc de mai bine şi mai mult, ne vom strădui ca cititorii noștri să fie bine informaţi. Ne-am aliniat tendințelor actuale și ținem pasul cu rețelele de socializare, făcând din versiunea online a cotidianului un vehicul important în materie de informare. De aceea, le mulţumim celor care ne citesc, pentru că ei sunt „barometrul” nostru prin mesajele pe care ni le transmit, prin feedback-ul de multe ori pozitiv, sau chiar și prin critici care sunt de multe ori constructive. Mulțumim cititorilor noștri că ne poziţionează pe podiumul celor mai citite ziare locale! Pentru ei ne străduim, zi de zi, să fim mai buni, să fim mai atenţi la lucrurile care contează cu adevărat. De asemenea, mulţumim pe această cale și colaboratorilor, reprezentanţilor instituţiilor publice din județ, reprezentanţilor din administraţiile publice locale sau politicienilor. Pentru viitor, Jurnal de Vrancea își dorește să rămână un cotidian echilibrat, puternic şi modern, orientat cu precădere spre analizarea şi rezolvarea problemelor comunităţii din județul Vrancea, cu accent pe ştirile de actualitate, reportaje şi anchete. Jurnal de Vrancea va continua să țină pasul cu evenimentele din județul Vrancea și se angajează să vă informeze corect, imparțial și obiectiv.

Echipa JDV mulțumește tuturor cititorilor pentru fidelitate și pentru încrederea acordată!

 

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.