De 8 Martie, răsfață-te cu o reducere de 200 lei la Cursurile de Înfrumusețare organizate de Profesional New Consult

0
87
În luna Martie, Profesional New Consult sărbătorește Femeia!

Te aşteptăm astăzi, 8 Martie, la sediul nostru din Focşani, să te înscrii la unul sau mai multe cursuri de beauty oferite de societatea noastră şi vei beneficia de o reducere de 200 de lei.

Vrei sã lucrezi în domeniul beauty? Dintotdeauna ai fost atrasã de frumos? De mai bine de 11 ani, cursurile organizate de Profesional New Consult au format mii de profesionişti în domeniu, ce activeazã astãzi atât pe piaţa muncii din România, dar şi din strãinãtate. La noi vei găsi întotdeauna traineri cu experienţã, condiţii de studiu la standarde foarte înalte, salon profesional de lucru, precum şi materiale şi ustensile profesionale.

ALEGE SĂ TE ÎNSCRII LA ORICARE DINTRE CURSURILE DESFĂŞURATE LA FOCŞANI ÎN PERIOADA URMĂTOARE:

curs machiaj - De 8 Martie, răsfață-te cu o reducere de 200 lei la Cursurile de Înfrumusețare organizate de Profesional New ConsultCursul de machiaj (Make Up) se adreseaza celor ce doresc sa obtina o competenta noua si sa activeze intr-un domeniu nou si foarte solicitat de piata actuala. Cursul este util atat celor care doresc sa practice aceasta meserie, cat si celor care doresc sa invete tehnica aplicarii machiajului pentru a o folosi in interes propriu. Formatori profesionisti, produse profesionale si conditii de studiu foarte bune sunt reteta unui curs reusit in cadrul caruia veti reusi sa puneti in aplicare pasiunea dumneavoastra pentru frumos. Cursul este adresat atat fetelor cat si baietilor iar la finalul acestuia se va obtine diploma acrediata si recunoscuta atat in tara cat si in strainatate, fiind recunoscuta de Ministerele Muncii si Educatiei, astfel ca veti putea practica legal aceasta frumoasa profesie in saloanele de specialitate, in cabinete de cosmetica, hoteluri, spa-uri, centre de infrumusetare, dar si individual.

Cursul de coafor (Hair Style) asigura pregatirea in domeniul coafurii, atat prin studiul teoretic cat mai ales prin practica intensa realizata in salonul propriu sau in saloanele partenere. Partea practica, ce constituie baza acestui curs isi propune sa asigure cunostintele si indemanarea necesare pentru realizarea tunsorilor, a coafurilor, atat cele clasice dar si cele mai moderne, de asemenea, in cadrul partii practice vor fi abordate tehnicile de realizare a vopsirii parului, precum si multe alte aspecte importante, necesar a fi cunoscute de cei care profeseaza in domeniu sau care doresc sa activeze in saloanele de frumusete. Tehnicile utilizate asigura insusirea tunsorilor moderne, a celor clasice, a coafurilor simple sau complexe, vopsirea parului, precum si ondularea permanenta cu protejarea firului de par.

curs stilist unghii - De 8 Martie, răsfață-te cu o reducere de 200 lei la Cursurile de Înfrumusețare organizate de Profesional New ConsultCursul de stilist protezist unghii nu necesita o calificare anterioara de manichiurist pedichiurist, se adreseaza celor ce doresc sa isi aprofundeze cunostintele pe care deja le detin dar si celor ce cauta sa invete ceva nou si foarte util. Chiar daca aveti mai vazut cum se aplica unghiile false, in saloane sau pe un DVD cu instructiuni, totusi trebuie sa urmati un curs de unghii false, intrucat partea cea mai importanta a acestui proces o reprezinta practica in domeniu, avand astfel ocazia sa invatati de la un specialist in domeniu tehnica de montare a unghiilor false. De asemenea, cursul este important intrucat acesta asigura o diploma recunoscuta ce va confera posibilitatea de a activa legal in aceasta meserie.

curs gene false - De 8 Martie, răsfață-te cu o reducere de 200 lei la Cursurile de Înfrumusețare organizate de Profesional New ConsultCursul de aplicare gene false se adreseaza tuturor celor ce doresc sa se perfectioneze in aceasta tehnica, atat celor care activeaza in saloane de cosmetica si machiaj in principal, celor care au tangente cu domeniul beauty si oricarei persoane pasionate de partea estetica. Tehnica aplicarii genelor false este foarte populara astazi, fiind un atribut necesar pentru orice femeie care doreste sa isi imbunatateasca aspectul fizic. Tehnica aplicarii genelor fir cu fir, 2D, 3D, materialele folosite si produsele necesare pentru a realiza un aspect corect.

Mai multe detalii despre toate aceste cursuri puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro.

E-mail: focsani@profesionalnewconsult.ro

Tel.: 0768.889.888 ; 0765.190.000

Nu rataţi promoţia „8 Martie” oferită de Profesional New Consult!

Vă aşteptăm la sediul nostru din Focşani, str. Renaşterii, nr. 8 bis, etaj II.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.