De „Ora Pământului” Jandarmeria stinge lumina

0
154

Jandarmeria Română se alătură şi în acest an iniţiatorilor acţiunii internaţionale „Ora Pământului”. Astfel, sâmbătă, 24 martie, între orele 20.30 – 21.30, toate unităţile Jandarmeriei Române, inclusiv IJJ Vrancea, vor participa activ la acţiune, prin stingerea luminilor şi oprirea aparaturii electronice în sediile acestora, excepţie făcând doar sistemul comunicaţional şi dispeceratul unităţilor.

“Jandarmeria Română a rămas un partener constant al acţiunii „Ora Pământului”, iar demersurile de protejare a mediului nu se limitează doar la o singură acţiune, ci şi la promovarea la nivel naţional, în toate unităţile, a unui consum raţional al energiei, cu scopul reducerii cheltuielilor administrative, dar şi pentru reducerea poluării. Conducerea Jandarmeriei Române a lansat un apel la adresa tuturor jandarmilor, şi nu numai, de a participa sâmbătă 24 martie a.c., în intervalul orar 20.30 – 21.30, la acţiunea „Ora Pământului”, prin stingerea luminilor care nu sunt necesare şi prin deconectarea aparatelor electronice”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Române.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.