Îndrăznește să fii informat!

sâmbătă, 2 decembrie 2023

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  AcasăLifestyleDe unde poți obține un extras din planul cadastral pe ortofotoplan și...

  De unde poți obține un extras din planul cadastral pe ortofotoplan și ce este acesta

  Procesul de eliberare de documente cadastrale poate deveni o provocare pentru majoritatea dintre noi, mai ales în cazul în care timpul este principalul inamic, iar birocrația pune bețe în roate. Drept urmare, în situațiile în care ai nevoie urgentă de un document oficial în acțiunile pe care le întreprinzi, ai opțiunea de a delega responsabilitatea de eliberare a acestuia unei firme specializate. Obține acum un extras din planul cadastral pe ortofotoplan cu ajutorul echipei Cartefunciara-Cadastru!

  Ce este un extras din planul cadastral pe ortofotoplan?

  Extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan reprezintă o secțiune grafică extrasă din planul cadastral care înglobează totalitatea detaliilor liniare ale unui imobil, a vecinătăților, a categoriilor și a drepturilor de folosință ale terenului la data ultimei actualizări. Acest extras cadastral este realizat pe ortofotoplan, drept plan principal, ceea ce înseamnă că suprafețele reprezentate prin capturi suprinse de la înălțime sunt realizate la o scară de 1:1000 pentru a putea reda cu exactitate toate detaliile imobilului, dar și din împrejurimi.

  Acest document poate fi realizat pentru orice tip de proprietate individuală terestră, mai puțin blocurilor de apartamente, care urmează un procedeu diferit pentru înregistrarea datelor. De asemenea, poți solicita un astfel de plan cadastral și pentru imobilele învecinate pentru a obține o imagine de ansamblu a proprietății în cauză.

  De ce ai nevoie de un extras ortofotoplan?

  Ortofotoplanul este un instrument ideal pentru a analiza în detaliu o proprietate pe toată suprafața sa. Un extras cadastral este necesar în conturarea dosarului de documente pentru orice acțiune economică, bancară sau imobiliară vrei să întreprinzi care are ca principal obiect imobilul dat. Acest document servește:

  • procedurilor de stabilire a limitelor de proprietate;
  • stabilirii unei poziționări exacte în raport cu clădirile vecine, dar și analiza poziționării acestora;
  • detectării diferențelor de nivel;
  • obținerii unor detalii geometrice cu privire la terenul vizat;
  • determinării cu exactitate a formei și dimensiunii construcției.

  Cu alte cuvinte, dacă vrei să vinzi, să închiriezi, să modifici, să ipotechezi sau să reactualizezi limitele de o proprietate ale unei clădiri pe care o deții, vei avea nevoie de un extras din planul cadastral pe ortofotoplan.

  Cum obții un extras din planul cadastral pe ortofotoplan?

  Colaborarea cu instituțiile oficiale ale statului pentru a obține documente necesare acțiunilor pe care vrei să le desfășori în raport cu o proprietate poate necesita foarte mult timp, ceea ce înseamnă că nu este soluția ideală în cazul unor situații de urgență. Dacă vrei să simplifici acest proces, poți opta pentru serviciile oferite de cartefunciara-cadastru.ro care va înainta toate demersurile de obținere a documentelor necesare în locul tău.

  Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de ajutor în obținerea unui extras al planului cadastral pe ortofotoplan este să intri pe site-ul firmei și să completezi formularul dat cu toate informațiile necesare pentru a trimite o cerere de colaborare. Vei fi redirecționat automat în pagina de plată a serviciilor, unde poți achita cu cardul în doar câteva secunde, în așa fel încât procesarea cererii tale să înceapă imediat. Odată ce echipa Cartefunciara-Cadrastru deține toate datele despre proprietar și imobil poate începe procesul de eliberare a extrasului de la ANCPI în așa fel încât să ți-l poată pune la dispoziție în cel mai scurt timp.

  În medie, acest document poate fi obținut în aproximativ două zile lucrătoare, după care va fi livrat imediat prin curier rapid către adresa indicată, dacă ai nevoie de document în format fizic, ori îți va fi trimis în doar câteva minute, în format digital, pe adresa de e-mail.

  Simplifică procesele de eliberare a documentelor oficiale cu ajutorul echipei Cartefunciara-Cadastru!

  spot_img
  spot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Horoscopul zilei de 2 decembrie 2023

  Horoscopul zilei de 2 decembrie 2023 spune că nativii zodiacului au parte de o...

  Horoscopul zilei de 1 decembrie 2023

  Horoscopul zilei de 1 decembrie 2023 spune că nativii zodiacului trec printr-o etapă frumoasă...

  Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, mesaj de Ziua Națională: „La mulți ani, România!”

  Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, mesaj de Ziua Națională: "La mulți ani, România!"  

  Ștefan Hrușcă, Tronos, Ducu Bertzi, Fuego și soprana Diana Alexe concertează în luna decembrie la Adjud

  Seria de concerte de Crăciun vor aduce și anul acest lumină și căldură în...

  ARTICOLE POPULARE

  VIDEO A zburat cu jeepul prin PECO și s-a oprit într-o casă!

  Duminică, 26 noiembrie, în jurul orei 14.10, poliția a fost alertată prin apel la...

  ULTIMA ORĂ Viscolul închide primul tronson de drum național în Vrancea!

  „S-a închis circulația rutieră pe DN 23B Măicănești-Ciorăști, județul Vrancea. Viscolul puternic și cantitatea...