De Ziua Micii Uniri, Focșaniul ar putea avea un bazin olimpic

0
815
Bazinul olimpic și de înot, construit la Focșani cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, ar putea fi inaugurat pe 24 ianuarie. Finalizarea investiției a întârziat, deși lucrările ar fi trebuit să fie gata din ianuarie anul trecut.

Primarul Cristi Misăilă a declarat, într-un interviu televizat pe teme sportive, că bazinul olimpic este gata și acesta ar putea fi inaugurat pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române.

“Suntem pe ultima sută de metri de a finaliza o altă investiție importantă. Este vorba despre bazinul olimpic de înot și polo care, sperăm noi, pe data de 24 ianuarie să-l putem inaugura. Este vorba despre cele mai performante bazine de înot și polo din România. Cred că mai sunt două sau trei de acest nivel în țară. Va fi o bază ultra modernă, care va fi căutată de toți focșănenii și vrâncenii, inclusiv de locuitorii din județele învecinate”, a spus primarul Cristi Misăilă.

Este posibil ca odată cu finalizarea investiției, în cadrul CSM Focșani 2007 să fie înființată o secție de polo sau de înot. Investiţia de la Focşani a fost finanțată cu bani de la Ministerul Dezvoltării și a costat aproximativ opt milioane de euro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here