Debut fără probleme: CSM Focşani – CSS Constanţa 3-0 (25, 11, 19)

0
137

Deznodămînt previzibil în primul meci din campionat pentru voleibalistele de la CSM Focşani. Sîmbătă, în Sala Polivalentă, în runda inaugurală a noului campionat al Diviziei A2, fetele lui Marian Rădulescu au dat piept cu CSS 1 Momentos Constanţa, o formaţie de junioare, dar care a pus reale probleme vrîncencelor!

Oaspetele au început mai bine partida şi au condus pînă la 8-7, după care CSM şi-a dat seama că nu este de glumit şi a întors rezultatul, dar primul set a fost cîştigat cu destule emoţii, 27-25. În actul secund, tinerele constănţence n-au reuşit mai nimic, iar gazdele s-au impus categoric, 25-11. În setul 3, a fost iarăşi deranj, cu adversarele din Constanţa conducînd la un moment dat şi cu 9-1!

Dar, la fel ca în primul set, CSM-ul şi-a revenit imediat şi a întors rezultatul, 25-19, scor final 3-0. În următoarea etapă, programată sîmbătă, CSM Focşani va întîlni în deplasare pe ACS Transilvania Braşov.

CSM Focşani: Iulia Stoica, Diana Georgescu, Delia Lăzăroiu, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Bianca Rusu, Camelia Lăzăroiu, Anamaria Cimpoeşu, Lavinia Ifrim, Livia Lupoae. Antrenor: Marian Rădulescu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.