Definitivat fără incidente, în Vrancea

0
233
După absolvenții de liceu în febra examenelor au intrat cadrele didactice, care au susținut joi examenul de definitivat. Potrivit reprezentanților IȘJ Vrancea, la examen s-au înscris 156 de candidați, însă, în final, au intrat în sala de testare doar 147, restul fiind absenți.
Conform acelorași surse, examenul care s-a desfășurat la Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare” din Focşani nu a fost umbrit de nici un incident, nefiind candidați care să creeze probleme ori care să încerce să fraudeze examenul. Potrivit șefilor din IȘJ Vrancea, au existat însă unii candidați, care după ce au văzut subiectele s-au retras din proprie iniţiativă şi au cerut anularea lucrării, astfel că lucrarea nu va fi evaluată şi ei vor figura retraşi, având dreptul, conform metodologiei, să susţină examenul de încă două ori.
Rezultatele examenului de definitivat vor fi afişate pe 14 iulie, pe 15 iulie pot fi depuse contestațiile, rezultatele finale urmând a fi programate pe 18 iulie. Nota minimă de promovare a unui candidat la definitivat este opt, atât la inspecţiile speciale cât şi la examenul scris.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here