Delegație PNL Vrancea la întâlnirea regională a filialelor din regiunea S-E. Premierul Nicolae Ciucă prezent la eveniment!

0
247

O delegație a Partidului Național Vrancea, condusă de liderul Cătălin Toma, a participat marți (30 august) la o întâlnire a filialelor liberale județene din Sud-Estul României, întîlnire care a avut loc la Constanța. Liderul filialei vrâncene a fost însoțit de prin-vicepreședinții Maria Stroe și Gheorghiță Berbece, precum și de secretarul Georgel Constantin. La eveniment au participat președintele Partidului Național Liberal, prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, secretarul general al PNL, ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode, precum și liderii de filiale din sud-estul României. S-au discutat mai multe probleme regionale, de la proiecte de investiții, până la aspecte care țin de viața socială și economică a fiecărui județ în parte. În acest context, cu referire la sprijinul guvernamental pentru investițiile din Vrancea, Cătălin Toma a subliniat importanța dezvoltării întregii regiuni din care și județul nostru face parte prin realizarea Autostrăzii A7 și unei infrastructuri de drumuri naționale la care străbat Vrancea, construirea unui nou spital județean, continuarea lucrărilor la Canalul Siret-Bărăgan și așa mai departe. Nu în ultimul rând, liderul liberalilor vrânceni a readus în atenția premierului problema stringentă a despăgubirii fermierilor vrânceni care și-au pierdut recoltele din cauza secetei.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.