Deputatul Dragoș Bîrlădeanu pălește năucitor: „Prefectul (…) să nu infesteze Prefectura Vrancea!”

0
721

Deputatul Dragoș Bîrlădeanu a înviat! Nu spunem de unde întrucât se poate interpreta și cine știe ce mai iese. Ațâțat de fioroasa bătălie politică care se duce sub fustele pandemiei, cu și fără mască, deputatul PSD, fost vicepreședinte al CJ Vrancea, scoate fofelnița de sub manta și o pune la treabă viguros, așa, ca-n vremurile când îl pomenea „de bine” pe distinsul președinte Klaus Iohannis la primele sale alegeri prezidențiale din 2014. Printr-un comunicat de presă, Dragoș Bîrlădeanu încearcă să reînvie faptele de arme ale înaintașilor politici și apasă cu deștele încă înroșite de ouăle pascale pe „buboiul” situației de la spitalul județean-prefectură-DSP. Mai clar, în contextul depistării pozitive SARS-CoV-2 a ex-comandantului militar al Spitalului Județean Vrancea, colonelul Alexandru Keresztes, politicianul cere (și nu se știe dacă i se va da) cu aplomb ca prefectul Gheorghiță Berbece să intre imediat în autoizolare, iar după ancheta epidemiologică să fie internat în spital, chiar și cu anasâna de e nevoie, deoarece așa s-a procedat de-alungul și de-a latul veacurilor cu toți bolnavii de coronavirus. Teama lui Dragoș Bîrlădeanu, simțire ce și-o exprimă public, cu bărbăție, pornește de la următoarea ipoteză de lucru: prefectul a luat contact direct cu medicul militar Keresztes (infectat cu SARS-CoV-2, așa cum am spus) ceea ce poate duce la o adevărată catastrofă pentru Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Adică, la rândul său, Gheorghiță Berbece poate transmite virusul, politicos și cât se poate de oficial, maeștrilor de arme de la vârful județului, respectiv șefii ISU, jandarmeriei, poliției și Garnizoanei Focșani. Mai mult, deputatul Bîrlădeanu închide ochiul stâng, cel de bază, și apasă nemilos pe trăgaci, atrăgând atenția prefectului că poate înfunda pușcăria de nu intră de-ndată și nesilit de nimeni în autoizolare. Și mai e un lucru care ne-a atras atenția: cum adică… „să nu infesteze prefectura”? Ori conu Bîrlădeanu nu are proprietatea termenilor… ori a vrut să sugereze că prefectul este un parazit care dăunează grav instituției pe care o conduce? Care din două, maestre? Citiți până la capăt cu răbdare!

Prefectul să intre în autoizolare ca să nu infesteze Prefectura Vrancea

În calitate de deputat, solicit demararea, în regim de urgență, a unei anchete epidemiologice privind contactele directe ale fostului comandant militar al Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon”, Focșani, col. Dr. Alexandru Keresztes, internat în Spitalul „Regina Maria”, Brașov, cu Covid-19.

Nu este nici un secret faptul că fostul comandant militar a avut o întâlnire de lucru vineri cu prefectul Județului Vrancea. În acest moment prefectul este contact direct al unui infestat Covid-19 și poate, la rândul domniei sale, să infesteze personalul Instituției Prefectului dar și pe șefii de arme – comandantul Garnizoanei Focșani, inspectorul șef al IPJ Vrancea, inspectorul șef al IJJ Vrancea – cu care are întâlniri zilnice. Prefectul trebuie să intre imediat în autoizolare până la demararea anchetei epidemiologice și apoi să fie internat în spital, așa cum s-a procedat cu toate persoanele diagnosticate Covid-19. Atragem atenția atât conducerii DSP Vrancea cât și Instituției Prefectului Județului Vrancea că ”nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă”, conform Codului Penal! ”, se arată în comunicatul semnat de deputatul Dragoș Bîrlădeanu.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.