Deputatul Ion Ștefan cere demisia șefului Administrației Fondului de Mediu

0
183

Deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan, i-a cerut demisia șefului Administrației Fondului de Mediu, Cornel Brezuică, pe care îl acuză că nu gestionează așa cum ar trebui problemele de care ar trebui să se ocupe.

“În cadrul ședinței de marți a Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaților, i-am cerut demisia șefului Administrației Fondului de Mediu, Cornel Brezuică, justificat de faptul că, deși l-am invitat de mai multe ori la discuții pe marginea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.39/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.196/2005 privind Fondul pentru mediu, acesta a venit total nepregătit! Singura propunere pe care a găsit de cuviință domnul Brezuică să o facă a fost cea de majorare de taxe pe spatele cetățenilor acestei țări. Îi reamintesc șefului AFM că instituția pe care vremelnic o conduce nu a reușit să cheltuiască decât 300 milioane lei din totalul de 1 miliard lei încasat în anul 2016, neinvestind niciun leu în colectare selectivă ori gropi ecologice.

România este amenințată de penalizări de la Bruxelles din cauza Ministerului Mediului, nicidecum din cauza cetățenilor care, pentru fiecare termen amânat de autorități, au suportat măriri de taxe pe gunoi! Soluțiile sunt investițiile, nu poveri fiscale sporite pentru cetățeni așa cum vor guvernanții! Dacă nu înțelegem asta și nu recunoaștem greșelile guvernanților, vom ajunge din nou la creșteri de tarife, așa cum s-a întâmplat în cazul gazelor naturale unde, inconștiența PSD a dus la scumpirea cu 27% a gazelor, lucru pe care consumatorii casnici îl vor resimți din plin la iarnă! Trecutul profesional al lui Cornel Brezuică îl face incompatibil cu funcția de șef al AFM, în ciuda faptului că PSD îl ia în brațe părintește cînd i se cer explicații în domeniu, iar domnia sa este nepregătit, ca un elev care refuză să învețe lecția!”, a transmis deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan printr-o declarație de presă.

declaratie comisia de industrii afm - Deputatul Ion Ștefan cere demisia șefului Administrației Fondului de Mediu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here