Deputatul de Vrancea Ion Ștefan: “nu pot fi coleg cu Cătălin Rădulescu, deputatul care amenință manifestanții pașnici cu arma”

0
215

Afirmațiile deputatul PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, care a declarat într-un interviu pentru Adevărul că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă și că deține o mitralieră AKM stârnesc valuri în rândul societății civile, dar și în lumea politică. Afirmațiile parlamentarului au stârnit un val de indignare, iar mai mulți cetățeni au sesizat deja Parchetul să facă verificări cu privire la declarațiile social-democratului.

Și deputatul PNL de Vrancea Ion Ștefan ia poziție, atacându-l în termeni duri pe cel pe care nu îl poate considera coleg, dar și partidul din care face acesta parte: “Sunt consternat de afirmațiile deputatului PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, dintr-un interviu filmat de Adevărul, în care spune că ar putea ieși să tragă cu arma în protestatarii din Piața Victoriei. Nu credeam că, în 2017, un membru al Parlamentului României poate face astfel de declarații și poate crede că răspunsul la manifestațiile pașnice pentru democrație ar trebui să fie violențele și armele de foc. Declarațiile sale sunt absolut iresponsabile și cer instituțiilor abilitate să stabilească dacă parlamentarul poate deține o armă de asalt. Condamn ferm un astfel de limbaj de ”băiețaș de cartier” și incitarea la violență. Se pare însă că la PSD este un fel de act de bărbăție să defilezi și să ameninți cu arma, atunci când nu ai argumente valabile pentru a combate civilizat o discuție cu cineva care nu împărtășește aceeași opinie.

Votul oferit de oameni la alegeri nu îți oferă dreptul să îi ameninți cu tunurile de apă și cu armele de foc pe cei care îti atrag atenția ție, PSD, că faci derapaje grave de la parcursul democratic al unei națiuni! Cu astfel de oameni a ales partidul baronului suprem Dragnea să reformeze partidul roșu, cu un individ care în 2016 a fost condamnat definitiv pentru dare de mită și efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția. România este o țară europeană, democratică, în ciuda atacurilor PSD la statul de drept. Partidul roșu se mai alege cu o lozincă după ”noaptea ca hoții”, inepțiile deputatului – pistolar adăugând încă una care nu îi face cinste: ”nu mă lași să fur, scot arma la tine”.

Mă delimitez total de parlamentarul PSD, pe care, în aceste condiții, nici nu îl pot considera colegul meu în instituția care ar trebui să facă legi pentru toți cetățenii români, indiferent pe cine au votat, indiferent că sunt protestatari în Piața Victoriei sau la Cotroceni ori în Pitești”, transmite deputatul Ion Ștefan prin intermediul unui comunicat de presă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here