Desant al liderilor USR în Vrancea. Ei îndeamnă populația nemulțumită să iasă în stradă

0
185

Organizația județeană a Uniunii Salvăm România și-a inaugurat noul sediu de partid în prezența membrilor și a unor colegi parlamentari din țară.

La inaugurarea sediului situat pe strada Cuza Vodă din Focșani au fost prezenți trei deputați USR din actuala legislatură, dar și un senator USR. Este vorba despre senatorul Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, actualmente vicepreședinte USR la nivel național, dar și deputații Dan Barna (deputat USR de Sibiu), Iulian Bulai (deputat USR de Neamț) și Adrian Cristian Prisnel (deputat USR de Dolj).

Evenimentul a debutat cu o conferință de presă și a continuat cu un dialog între reprezentanții USR și susținătorii formațiunii politice. Președintele USR Vrancea, Cosmin Timofte a fost cel care a luat primul cuvântul și a adus în atenție dorința de implicare în toate deciziile care se iau la nivel local și județean.

“În Vrancea, avem de reprezentat aproape 7.000 de cetățeni care ne-au dat votul și ne propunem să reprezentăm aceste interese ale cetățenilor. Startul în acest caz a fost luat odată cu poziția pe care am adoptat-o în legătură cu salvarea culturii în Vrancea. Avem în plan mai multe acțiuni pe principalele domenii. Aș aminti aici problema sănătății, care este o problemă la nivel național, iar în județul Vrancea problema spitalului este bine cunoscută și trebuie să avem o poziție mai clară și fermă în raport cu administrația locală și județeană”, a spus Cosmin Timofte, președintele USR Vrancea.

La rândul său, senatorul Vlad Alexandrescu, a adus în discuție proiectele controversate pe care actuala majoritate vrea să le pună în practică. Senatorul a făcut un apel către cetățeni și a transmis că singura metodă de a contracara tot felul de decizii care nu fac altceva decât să împovăreze și mai mult populația, sunt protestele de stradă.

“Noi, din Parlament, cu cei 9% pe care îi avem vom face tot ce putem. Știți că suntem foarte activi în a demasca și a denunța tot felul de ingerințe din independența justiției. Fac un apel la cetățeni că în felul acesta nu se va mai putea fără manifestații de stradă. Și noi nu ezităm să ieșim și să ne amestecăm printre protestatari. Noi credem că guvernanții nu sunt sensibili decât la marile proteste de stradă”, a adăugat senatorul Vlad Alexandrescu.

Cât privește filiala județeană, președintele USR Vrancea, Cosmin Timofte a spus că există un anumit număr de simpatizanți care vor să devină membri ai partidului, însă acest lucru se poate întâmpla doar după o evaluare amănunțită a fiecărui solicitant în parte.

“Sunt o serie de simpatizanți care cer accesul în organizația Vrancea, oameni pe care îi avem într-o evaluare. Suntem într-o permanentă comunicare pentru că avem anumite criterii pe care ne bazăm la accesul în Uniunea Salvați România. Ne dorim oameni noi, fețe noi, ne dorim oameni profesioniști și ne dorim oameni sinceri, care să vină și să pună principiile USR în practică, lucru pe care nu prea l-am văzut în politica românească”, a spus Cosmin Timofte.

usr vrancea - Desant al liderilor USR în Vrancea. Ei îndeamnă populația nemulțumită să iasă în stradă

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here