Designerul Nausica Mircea, invitată pentru a treia oară la Strasbourg Fashion Week

0
454

 

Designerul Nausica Mircea își va prezenta creațiile din nou, la Strasbourg Fashion Week, unul dintre cele mai importante evenimente de modă din Europa.

Nausica Mircea a fost invitată pentru a treia oară în Franța, la Strasbourg Fashion Week. Creatoarea de modă va avea trei prezentări de modă, două pe data de 26 mai și alta pe 28 mai. De altfel, ea va deschide evenimentul ce are loc în fastuoasa sală Aubette a Primăriei orașului.

Aici, românca, pe care francezii o numesc simbolul eleganței, își va expune noile creații. La acest eveniment participă, anual, designeri de succes din mai multe ţări europene.

În 2013, Nausica a fost declarată cel mai bun creator de ready to wear. Creaţiile Nausica au surprins mereu plăcut prin noutate şi simplitate şi au fost apreciate pe podiumurile celor mai importante evenimente de modă din ţară (Bucharest Fashion Week, Model of the Year, Look Model etc.) şi străinătate (Paris, Kitzbuhel, Birmingham, Ibiza, Dusseldorf etc.). În decembrie 2015, Nausica Mircea a fost desemnată designerul anului 2015 la Romanian Fashion Awards.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.