Despre ce au discutat șefii consiliilor județene cu omologii lor din Moldova

0
141
Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România a organizat în premieră, la Focșani, o ședință solemnă comună cu Uniunea Consiliilor Raionale din Republica Moldova.

La ședință au participat președinți și vicepreședinți de consilii județene din România și președinți și vicepreședinți de consilii raionale din Republica Moldova. Printre invitații prezenți la ședință s-au aflat președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, vicepremierul Grațiela Gavrilescu și secretarul General al Guvernului, Toni Greblă. Cei prezenți au pus accentul pe ideea de unire dintre cele două țări.

“Această întâlnire ne va permite un schimb de idei și de opinii cu colegii noștri din Republica Moldova pentru a vedea ce putem face în continuare împreună pentru a consolida relația noastră și pentru a pregăti terenul ca să refacem în viitor unirea de acum 160 de ani. Suntem același popor, avem aceeași limbă, aceleași tradiții, aceeași istorie, iar granița trebuie să se topească”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

intalnire uncjr r moldova focsani 24 ianuarie 1 - Despre ce au discutat șefii consiliilor județene cu omologii lor din Moldova

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.