Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateDeszăpezirea Focșaniului - doar pe arterele principale! Alexandra Tătaru: „Utilajele de îndepărtare a zăpezii nu au...

  Deszăpezirea Focșaniului – doar pe arterele principale! Alexandra Tătaru: „Utilajele de îndepărtare a zăpezii nu au pătruns deloc pe străzile secundare!”

  Nu mai este un secret pentru nimeni că la fiecare ninsoare mai serioasă municipiul Focșani este deszăpezit doar pe arterele principale, străzile secundare fiind lăsate la mila Domnului. Oamenii se descurcă așa cum pot, fiecare cu ce are, însă efortul este insuficient întrucât zăpada este mutată din loc în loc, continuând să blocheze trotuarele sau carosabilul. Acest lucru a fost observat și de viceprimarul Alexandra Tătaru. Întrucât administrația locală s-a dovedit neputincioasă pe străzile secundare, el face apel la cetățeni ca pe lângă lopeți să se înarmeze cu spirit civic și să ajute la deszăpezire. „Zăpada căzută în cantități mari în ultimele două zile i-a luat și de această dată nepregătiți pe responsabilii cu deszăpezirea de la nivelul municipiului. Am făcut astăzi un tur al orașului și constatările sunt dintre cele mai negative. Este jale pe străzile secundare, unde utilajele de îndepărtare a zăpezii nu au pătruns deloc, iar în afara celor două bulevarde principale, trotuarele sunt necurățate. M-am bucurat în schimb că am văzut foarte multă mobilizare din partea oamenilor pentru a-și curăța zăpada din dreptul proprietăților, lucru de altfel normal în orice societate. Cu această ocazie, am dat și o mână de ajutor la deszăpezire și vă îndemn pe cât mai mulți dintre voi să dovediți spirit civic și să contribuiți în aceste zile la acțiunea de degajare a zăpezii de pe căile de acces, asta și ca o lecție pe care să o dați celor care nu au reușit nici de această dată să se achite de sarcini! În același timp, vă doresc să vă bucurați de darurile iernii, de zăpada care s-a așternut ca o mantie albă și strălucitoare, parcă pentru a mai acoperi din cenușiul fără sens”, a spus viceprimarul Alexandra Tătaru.

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...