Deszăpezirea Focșaniului – doar pe arterele principale! Alexandra Tătaru: „Utilajele de îndepărtare a zăpezii nu au pătruns deloc pe străzile secundare!”

0
1080

Nu mai este un secret pentru nimeni că la fiecare ninsoare mai serioasă municipiul Focșani este deszăpezit doar pe arterele principale, străzile secundare fiind lăsate la mila Domnului. Oamenii se descurcă așa cum pot, fiecare cu ce are, însă efortul este insuficient întrucât zăpada este mutată din loc în loc, continuând să blocheze trotuarele sau carosabilul. Acest lucru a fost observat și de viceprimarul Alexandra Tătaru. Întrucât administrația locală s-a dovedit neputincioasă pe străzile secundare, el face apel la cetățeni ca pe lângă lopeți să se înarmeze cu spirit civic și să ajute la deszăpezire. „Zăpada căzută în cantități mari în ultimele două zile i-a luat și de această dată nepregătiți pe responsabilii cu deszăpezirea de la nivelul municipiului. Am făcut astăzi un tur al orașului și constatările sunt dintre cele mai negative. Este jale pe străzile secundare, unde utilajele de îndepărtare a zăpezii nu au pătruns deloc, iar în afara celor două bulevarde principale, trotuarele sunt necurățate. M-am bucurat în schimb că am văzut foarte multă mobilizare din partea oamenilor pentru a-și curăța zăpada din dreptul proprietăților, lucru de altfel normal în orice societate. Cu această ocazie, am dat și o mână de ajutor la deszăpezire și vă îndemn pe cât mai mulți dintre voi să dovediți spirit civic și să contribuiți în aceste zile la acțiunea de degajare a zăpezii de pe căile de acces, asta și ca o lecție pe care să o dați celor care nu au reușit nici de această dată să se achite de sarcini! În același timp, vă doresc să vă bucurați de darurile iernii, de zăpada care s-a așternut ca o mantie albă și strălucitoare, parcă pentru a mai acoperi din cenușiul fără sens”, a spus viceprimarul Alexandra Tătaru.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.