Deszăpezirea, pentru unii da, pentru alții ba! Cum îl amenință un grup de focșăneni pe primarul Misăilă

0
477

Modul în care este realizată deszăpezirea în Focşani continuă să stârnească vii controverse în rândul focşănenilor ale căror străzi sunt îngropate în nămeţi, la 4 zile după ce ninsoarea şi viscolul s-au oprit.

Angajaţii şi utilajele Direcţiei de Dezvoltare din Primărie au fost mobilizate, iar unele străzi din diferite cartiere ale oraşului arată deja aşa cum trebuie. În alte zone în schimb, maşinile care au trecut nu au făcut altceva decât să îngroape maşinile în zăpadă.

După ce au aşteptat în zadar ca strada lor să fie deszăpezită, un grup de cetăţeni de pe strada Dr. Telemac a tocmit, pe cheltuială proprie, un utilaj de deszăpezire care să să le elibereze strada.

Cetăţenii i-au transmis şi un mesaj primarului Cristi Misăilă:

“Domnule primar al municipiului Focşani, locuitorii de pe strada dr. Telemac dorim să vă anunţăm faptul că banii pentru impozitul pe 2017 i-am cheltuit pentru închirierea unui utilaj care să ne ajute să scoatem maşinile de pe străzile din cartier şi drept urmare anul acesta vom sări peste plata impozitelor aşa cum aţi sărit şi dumneavostră peste cartierul nostru”, au scris focşănenii pe Facebook.

zapada strada telemac focsani1 - Deszăpezirea, pentru unii da, pentru alții ba! Cum îl amenință un grup de focșăneni pe primarul Misăilă

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.