Deținutul evadat din Penitenciarul Focșani, de negăsit

0
488

vasile-badiu-evadat

Oamenii legii nu au reușit pînă acum să dea de urma deținutului care a evadat miercuri dimineață din Penitenciarul Focșani. Tânărul de 27 de ani se ascunde bine astfel că polițiștii nu au reușit să-i dea de urmă până acum. Căutările s-au desfășurat în localitatea Nereju din care provine tânărul Vasile Badiu, dar și în locuri în care acesta s-ar fi putut ascunde, însă până în acest moment nu s-a reușit prinderea lui. La un moment dat, ar fi fost indicii că tânărul a trecut prin Andreiașu, însă nimic nu este cert iar informația nu a dus la prinderea fugarului. Polițiștii dau asigurări că verificările vor continua până când tânărul va fi prins și dus acolo unde îi este locul, după gratii.

Miercuri dimineață, un deţinut de la Penitenciarul Focşani care execută o pedeapsă de şase ani de închisoare pentru tâlhărie a evadat de la grădina agrozootehnică a unităţii, unde era repartizat ca planton de noapte, fiind căutat atât de angajaţi ai penitenciarului, cât şi de poliţişti şi jandarmi.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Focşani, deţinutul Vasile Badiu, condamnat definitiv la şase ani de închisoare pentru tâlhărie şi clasificat în regim deschis, a evadat miercuri, în jurul orei 05.30, de la grădina agrozootehnică a unităţii, unde era repartizat ca planton de noapte, fără supraveghere.

Deţinutul este căutat atât de angajaţi ai Penitenciarului Focşani, cât şi de poliţişti şi jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea, atât pe drumurile din zona penitenciarului, cât şi în alte zone, acesta având domiciliul în satul Brădăceşti, comuna Nereju. Conducerea penitenciarului a dispus începerea unei anchete administrative, pentru a stabili în ce condiţii a evadat deţinutul.

Vasile Badiu era încarcerat în Penitenciarul Focşani din 21 iunie 2012 şi în 4 februarie 2016 putea fi analizată liberarea sa condiţionată.

Persoanele care pot da informaţii despre deţinutul evadat din Penitenciarul Focşani pot merge la cea mai apropiată unitate de poliţie sau pot suna la numărul de urgenţă 112, precum şi la numărul de telefon al unităţii de detenţie – 0237/258707.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.