Dezbatere cu administratorii de bloc din Focșani, transformată în scandal electoral la Primărie

0
334

Președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din Focșani au fost convocați de primarul Cristi Misăilă, luni după-amiază, la o dezbatere care ar fi trebuit să pună pe tapet problemele cu care se confruntă focșănenii.

În mod neașteptat, cei invitați la dezbatere s-au prezentat în număr mare în sala de ședințe a Primăriei și nu s-au sfiit să-și spună păsurile. Focșănenii s-au plâns că sunt ignorați de ani întregi și că niciuna dintre problemele sesizate de-a lungul timpului nu și-a găsit rezolvarea. Iluminatul public, lipsa locurilor de parcare, copacii îmbătrâniți care sunt un adevărat pericol public, siguranța de pe străzi s-au numărat printre problemele aduse în discuție de cei prezenți la întrunire.

Președinții și administratorii asociațiilor de proprietari au reproșat administrației locale și lipsa de implicare în problemele comunității a aleșilor municipali. Asta pentru că, în afara primarului Misăilă și a viceprimarului Ionuț Mersoiu, la întâlnire nu au fost prezenți decât trei consilieri locali din cei 21 aleși, respectiv Nicu Tănase, Ana Maria Dimitriu și Laura Ciocoeaș, toți de la PNL.

La dezbatere a fost prezent, în schimb, senatorul PSD Cristian Dumitrescu, care candidează pentru un nou mandat în Senatul României. Acestuia i s-a reproşat faptul că în cei 4 ani de mandat nu a fost prezent în mijlocul alegătorilor, fiind acuzat că a venit la dezbatere pentru a-şi face campanie electorală. ”Nu v-am văzut prin Focșani sau prin Vrancea în ultimii 4 ani. Este păcat, domnule primar, că se dă o tentă electorală întrunirii cu administratorii”, a spus consilierul local Nicu Tănase în timpul şedinţei.

dumitrescu-si-misaila

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.