DGASPC face anchetă în cazul adolescentului care a plonjat cu mașina de pe pod, la Vidra

0
307

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului s-a autosesizat și demarează propria anchetă în cazul minorului de 14 ani, care miercuri dimineață a plonjat cu mașina la volanul căreia se afla de pe un pod, direct în albia râului Putna.

Specialiștii instituției vor face cercetări în familia copilului pentru a afla dacă acesta are nevoie de sprijin și consiliere psihologică.

„Ca urmare a informaţiilor apărute în presă, D.G.A.S.P.C. Vrancea s-a autosesizat cu privire la situaţia minorului şi vom desfăşura toate demersurile de evaluare şi consiliere, în conformitate cu legislaţia în vigoare. Prioritatea noastră, în acest moment o reprezintă asigurarea nevoilor medicale ale copilului”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC, Adina Lăscan.

Între timp, apar noi indicii care conduc la ipoteza că minorul ar fi provocat accidentul de miercuri dimineață.

Relația pe care el o are cu o fată, colegă de clasă, nu ar fi, se pare, pe placul familiilor celor doi, și de aici supărarea copilului, care nu este exclus să fi încercat să-și pună capăt zilelor, aruncându-se cu mașina de pe pod, de la circa 10 metri, direct în albia apei din zonă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.