DGASPC Vrancea a făcut plângere penală în cazul educatoarei care făcea educație cu pumnul

0
213

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea a făcut plângere penală în cazul educatoarei de la grădiniţa din satul Poiana, filmată în timp ce bătea şi jignea doi copii la clasă.

Totodată, polițiștii vrânceni s-au autosesizat și au demarat cercetări în acest caz pentru lovire sau alte violențe. Între timp, educatoarea bătăușă se află tot internată în spitalul din Vidra. Se pare că ea ar avea ceva probleme psihice, care în mod normal, ar fi trebuit s-o țină departe de catedră.

Cum educatoarea este tot internată, comisia de disciplină a școlii din Vrâncioaia nu poate lua încă nici o decizie în ceea ce o privește pe femeia filmată în timp ce agresa doi copii la clasă.

O filmare în care educatoarea Mihaela Ciornea de la grădiniţa din Poieni, comuna Vrâncioaia, agresează fizic şi psihic doi băieţi, pe care îi bruschează, îi înjură, îi jigneşte şi îi loveşte în mod repetat în cap şi peste faţă, a fost adusă în 21 octombrie la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea, de către un părinte. Înregistrarea, postată şi pe Youtube, ar fi fost realizată de mama unui copil care se afla în clasă, cu permisiunea educatoarei.

”Nesimţitule, stai dracului într-un loc, dar-ar naiba-n creierii tăi, tu nu eşti sănătos la cap, ăştia trebuie să-mi dea spor de nebuneală, de maximă nebuneală”, se aude educatoarea în filmare, ţipând la unul dintre copii.

Ulterior, femeia loveşte peste faţă un copil, în timp ce pe altul îl trage de urechi şi îl loveşte în cap. Filmarea continuă cu momentul în care educatoarea loveşte în cap un băiat, în mod repetat şi cu putere, ulterior trăgându-l de ureche pe motiv că nu stă în bancă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.