Din arhiva IPJ Vrancea: Exhibiționist amendat de polițiștii focșăneni pentru gesturi obscene, în văzul tuturor

0
209

Un bărbat de 53 de ani, din Vulturu a fost identificat și amendat de oamenii legii pentru că a săvârșit acte de exhibiţionism în văzul tuturor. Totul s-a întâmplat în Piața Unirii din Focșani în data de 15 iulie 2019. Din motive necunoscute încă, polițiștii au făcut public cazul două saptămâni mai târziu. La acea dată, o femeie din Focșani a sunat la 112 și a sesizat faptul că în parcul din Piața Unirii, un bărbat necunoscut săvârșește în public acte și gesturi de natură obscenă, menite să provoace indignarea cetățenilor. La fața locului a fost trimisă o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică care l-a identificat pe bărbat. Pentru gesturile sale, vultureanul a fost amendat cu 500 de lei. Iată comunicarea IPJ Vrancea:

„În urma apariției în spațiul public a unei sesizări făcute prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat ar fi săvârșit acte obscene in Piața Unirii din municipiul Focșani, va comunicăm următoarele:

Luni, 15 iulie a.c., ora 22.08, o femeie din Municipiul Focșani a apelat 112 sesizând că în parcul din Piața Unirii, din municipiul Focșani, un bărbat necunoscut săvârșește în public acte și gesturi de natură obscena, menite să provoace indignarea cetățenilor.

Imediat, la fața locului a fost direcționată o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică-Poliția Municipiului Focșani care a identificat un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Vulturu, ce se afla într-o stare avansată de ebrietate si, implicit, avea o stare de agitație psihomotorie.

Cel în cauză a fost sancționat pentru încălcarea Legii 61/1991 cu amendă în cuantum de 500 lei și, ulterior, a fost condus de polițiști la unitate medicală specializată, unde a rămas internat.

Pe această cale, dorim să încurajăm cetățenii și să le reamintim să nu ezite sa ne ceară sprijinul in orice situație în care asistă sau au cunoștință despre săvârșirea unei infracțiuni sau a oricarei faptei antisociale”, au transmis polițiștii.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.