Din ciclul „ce mai fură românii”: O femeie din Golești și-a însușit cardul unui mort și a furat banii de pomeni

0
317

card-bancomat

O femeie de 43 de ani din Golești a fost trimisă în judecată și riscă închisoarea după ce s-a dovedit că a furat cardul unei persoane decedate și a furat banii pe care aceasta i-a pus de-o parte, în timpul vieții, pentru a le fi mai ușor apropiaților să se ocupe de pomeni și cele creștinește. Femeia a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și participație improprie la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Anchetatorii susțin că documentul pe care fuseseră depuși bani a fost furat de femeia din Golești în noaptea de 16/17 ianuarie. Ea a sustras cardul de la rudele răposatei care-l aveau pentru a scoate banii necesari pomenilor. Hoțomanca a făcut rost de codul pin după care i-a dat cardul fiicei sale, care nu știa că  este furat, cerându-i să scoată bani în perioada 17-19 ianuarie, în total, de pe card fiind scoasă suma de 8.800 lei.

Într-un final,  rudele femeii decedate și-au dat seama că lipsește cardul și au anunțat Poliția. Intrând pe fir, anchetatorii au ajuns la hoțomancă și au trimis-o în judecată.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.