Dior și Bvlgari contrafăcute, vândute ilegal la Adjud. Vânzătorul, dat pe mâna poliției de un jandarm aflat în timpul liber

0
192

Un jandarm care se afla în timpul liber a văzut vineri, în parcarea unei cofetării din municipiul Adjud, cum un bărbat încearcă să vândă diverse parfumuri sub numele unor mărci celebre. Deși nu era în timpul serviciului, jandarmul și-a anunțat colegii, care în urma verificărilor au stabilit că bărbatul de 40 de ani, cu domiciliul în județul Galați, nu avea acte de provenineță pentru parfumurile scoase la vânzare și, în plus, acestea erau contrafăcute.

“Numitului A.C. i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare. Actele de sesizare împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here