Directoarea demisă de la Pedagogic, “îmbolnăvită” subit

0
445

liceul pedagogic - Directoarea demisă de la Pedagogic, "îmbolnăvită" subit

Directoarea de la Liceul Pedagogic din Focșani, Natașa Simion s-a îmbolnăvit subit după ce Inspectoratul Școlar a decis să o destituie urmare a protestelor organizate în ultima vreme de cadrele didactice din școală.

Oficialii IȘJ Vrancea au decis ca noul director al unității să fie Felicia Panaite, de la care se așteaptă să liniștească apele în școala măcinată de scandaluri și tensiuni, însă ea nu a reușit să fie înscăunată pentru că joi de la serviciu a lipsit fosta directoare Natașa Simion, pe motiv că s-ar fi îmbolnăvit. În aceste condiții, decizia de instalare în funcție a noii directoare nu a putut fi pusă în practică. Și asta pentru că Natașei Simion  nu poate să-i înceteze activitatea pe timpul concediului medical.

Între timp, atât elevii de la Pedagogic cît și profesorii salută decizia Inspectoratului Școlar de a o instala în funcție pe Felicia Panaite. Ea va intra cu adevărat în drepturi, în noul post, doar după ce fosta directoare va veni la serviciu și se va proceda legal pentru destituire.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.