Directorul de campanie al PNL Vrancea le mulțumește oamenilor care au venit la mitingul de la Focșani

0
13
Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Filiala Vrancea, Norocel Pompiliu-Stroe, director de campanie al formațiunii politice amintite, s-a declarat extrem de mulțumit de modul în care s-a derulat până acum activitatea filialei județene.

Colegii mei s-au mobilizat exemplar, au discutat cu mii de oameni din tot județul, le-au expus proiectele parlamentarilor de Vrancea Cătălin Toma și Ion Ștefan, au împărțit pliante informative și au preluat zeci de sesizări din partea locuitorilor județului. Am avut până acum o campanie civilizată și exemplar organizată, iar mitingul de la Focșani, cu președintele PNL Ludovic Orban și candidatul aflat pe poziția 1 la europarlamentare Rareș Bogdan în prim-plan, a reprezentat vârful acțiunilor filialei vrâncene”, a precizat Norocel Pompiliu-Stroe.

Acesta a făcut apel la acțiuni civilizate din partea adversarilor politici, pentru că oamenii sunt sătui de atitudini ostile, de lupte ”la baionetă”, de jigniri și atitudini nepotrivite. ”PNL Vrancea este un exemplu pentru oricine. Am respectat legislația electorală, am dialogat civilizat cu oamenii. Asta trebuie să facă toate partidele”, a conchis Stroe.

Material comandat de PNL. Executat de Media Vemo. Cod mandatar financiar: 41190007.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.