Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateDispensare de cartier cu program non-stop - soluția pe care Valentin Resmeriță, candidatul PNL la Primăria...

  Dispensare de cartier cu program non-stop – soluția pe care Valentin Resmeriță, candidatul PNL la Primăria Focșani, o dă pentru îmbunătățirea serviciilor medicale din oraș

  Candidatul PNL Vrancea la Primăria Focșani, omul de afaceri Valentin Resmeriță, vine cu o soluție extrem de eficientă pentru a degreva Unitatea de Primiri Urgențe Focșani, și așa destul de aglomerată, de cazurile care nu reprezintă o urgență medicală.

  Prin urmare, pentru îmbunătățirea accesului la serviciile medicale și reducerea presiunii asupra Unității de Primiri Urgențe (UPU) din Focșani, Valentin Resmeriță crede că soluția cea mai bună este identificarea și amenajarea de locații potrivite pentru deschiderea unor dispensare de cartier în zonele mai importante ale orașului.

  „Această idee pusă în practică ar fi esențială pentru a oferi cetățenilor acces rapid și eficient la asistență medicală, atunci când vorbim despre cazurile simple sau non-urgente. Se știe că multe persoane se prezintă la unitatea de primiri urgențe cu probleme minore, cum ar fi o simplă febră sau o răceală, ce pot fi tratate mai eficient în cadrul dispensarelor de cartier, ridicând astfel presiunea de pe UPU și dând șansa medicilor să se ocupe imediat de cazurile grave și foarte grave.

  Deja am avut discuții, inclusiv cu mediul de afaceri, pentru identificarea unor spații în care să fie amenajate aceste dispensare. Eu zic că putem face acest lucru și cred că primăria are resurse pentru a pune la dispoziție spații ori terenuri pentru a amenaja sau construi dispersare de cartier care să funcționeze cu program non-stop”, a spus Valentin Resmeriță, candidatul PNL la Primăria Focșani.

  Deși inițial numărul acestor dispensare va fi limitat, se anticipează că își vor demonstra eficiența pe măsură ce vor deveni operaționale. Această mișcare este un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii calității serviciilor medicale și a asigurării unei experiențe mai bune pentru pacienți, demonstrând angajamentul administrației locale față de bunăstarea cetățenilor și confortul acestora în accesul la îngrijirea medicală adecvată.

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...