Doamnele din politică. PNL Vrancea are reprezentante de excepție la alegerile din 27 septembrie

0
1558

Se spune că femeile sunt reprezentante ale sexului slab, însă de multe ori ceea ce suntem și ceea ce avem datorăm în mare măsură bunicilor, mamelor, surorilor sau chiar fiicelor noastre. A eforturilor lor, a vocilor lor și a determinării. De aceea nu este de mirare că Partidul Național Liberal Vrancea a ales să fie reprezentat de doamne puternice, prin vocea cărora să fie auzite nevoile și dorințele tuturor vrâncenilor. Pe 27 septembrie, vrâncenii pot alege să aducă în primăriile lor o schimbare importantă și să aibă încredere că interesele comunității vor fi cel mai bine reprezentate de candidații PNL. În patru localități, candidații PNL la funcția de primar sunt doamne implicate în viața comunității, cea mai bună alegere care poate fi făcută. Este vorba despre Mihaela Beatrice Baclov – Mărășești, Dobrița Barbălată – Gologanu, Elena Mihaiela Martonca – Ploscuțeni, și Maria Stroe – Suraia.

Mihaela Beatrice Baclov, candidatul PNL pentru Primăria Mărășești, este mama a doi copii și are o vastă experiență în administrație, fiind în acest moment consilier local în Consiliul Local Mărășești. În vârstă de 46 de ani, Mihaela Baclov este licențiată în drept și de profesie este consilier juridic, însă ani de zile a activat inclusiv în domeniul privat, coordonând o afacere de familie în domeniul agricol. Locuiește în Mărășești și de aceea cunoaște foarte bine problemele cu care se confruntă orașul și localitățile adiacente – Haret, Pădureni, Călimănești, cartier Modruzeni și Doaga Blocuri, motiv pentru care știe cel mai bine care sunt soluțiile pentru ca cetățenii de aici să aibă șansa unui trai mai bun. Este nevoie de implicare, în primul rând, și proiecte care să schimbe calitatea vieții. „Votează atent și schimbăm împreună!”, este mesajul candidatului PNL la Primăria Mărășești, Mihaela Beatrice Baclov.

Dobrița Barbălată, candidatul PNL pentru Primăria Gologanu, este un nume cunoscut tuturor celor din comună. Este mamă, bunică și conduce o afacere de familie. Dobrița Barbălată are 63 de ani și, anul acesta, a decis să se implice mai mult în viața comunității, de aceea și-a lansat candidatura la funcția de primar, din partea PNL. Cu o echipă tânără, pregătită și neobosită, va continua să facă fapte bune în interesul localnicilor din Gologanu, iar ca primar va avea și mai multe pârghii pentru a schimba viața tuturor în bine. „Promit să fiu alături de fiecare cetățean, să îl ajut și să îl îndrum. Vă mulțumesc pentru susținerea dumneavoastră și vă aștept la vot”, este mesajul candidatului PNL la Primăria Gologanu, Dobrița Barbălată.

Elena Mihaiela Martonca, candidatul PNL pentru Primăria Ploscuțeni, este alegerea firească pentru comunitate. Elena Mihaiela Martonca activează în mediul privat, are 41 de ani și s-a implicat activ în problemele comunității. Învestită cu încrederea liberalilor vrânceni pentru a fi desemnat candidatul la alegerile din 27 septembrie, Elena Mihaiela Martonca reprezintă schimbarea pentru Ploscuțeni, alături de echipa de oameni frumoși și gospodari pe care o propune pentru Consiliul Local. Comuna Ploscuțeni merită mai mult și „#Sepoate”, este mesajul candidatului Elena Mihaiela Martonca.

 

Maria Stroe, candidatul PNL pentru Primăria Suraia, este decisă să schimbe în bine localitatea în care s-a născut și a trăit, iar pentru aceasta își pune în slujba comunității toată experiența sa de femeie de afaceri de succes. Candidatul Maria Stroe are 44 de ani, iar pentru ea Suraia este acasă, de aceea dorința sa este să construiască un viitor mai frumos pentru fiecare surăian și să învingă neputința, nepăsarea și indolența administrației. Știe cel mai bine de ceea ce este nevoie în Suraia și, alături de echipa sa, va lupta pentru ca fiecare localnic să aibă un trai mai bun, prin intermediul proiectelor de dezvoltare pe care le-a gândit pentru comună. „Cu încredere și seriozitate victoria va fi a noastră, a tuturor surăienilor!”, este mesajul candidatului Maria Stroe.

Nu doar în primăriile din județ femeile au reprezentare de calitate. La o simplă privire aruncată pe listele de consilieri propuse de PNL la Consiliul Local Focșani și Consiliul Județean Vrancea se poate observa că vocea femeilor liberale este puternică. Sunt oameni de valoare, sunt oameni care știu cum să ajute comunitățile și, mai ales, își doresc să aducă o schimbare în bine pentru fiecare dintre noi. 10 doamne sunt propuse pe lista Consiliului Local Focșani, iar alte 10 sunt pe listele Consiliului Județean Vrancea.

Pentru Consiliul Local Focșani primele nume sunt deja cunoscute și consacrate în administrația locală din municipiul reședință de județ. Dacă în 2016 intrau pentru prima dată în sala de ședințe a Primăriei Focșani în calitate de consilieri, după patru ani cu siguranță experiența dobândită își va spune cuvântul. Vorbim, firește, despre Ana Maria Dimitriu și Alina Ramona Drumea. Ana Maria Dimitriu este inginer de profesie și este președinte al Organizației Femeilor Liberale Vrancea, dar și vicepreședinte regional al OFL – Regiunea Sud-Est, în timp ce colega sa, Alina Ramona Drumea, este de profesie asistent medical generalist, postură din care a încercat permanent să fie implicată în problemele din municipiu, inclusiv ca voluntar în perioada pandemiei de coronavirus.

O altă doamnă propusă pentru a face parte din legislativul focșănean este de asemenea un nume cunoscut. Nu doar din politică, ci ca profesionist. Livia Silvia Marcu este profesor de limba română la un reputat colegiu din Focșani, fiind cadru didactic de peste 20 de ani. Livia Silvia Marcu este totodată și director al Casei Corpului Didactic. Pe lista candidaților la Consiliul Local Focșani din partea Partidului Național Liberal Vrancea sunt, totodată, și alte nume cunoscute: Sorina Georgiana Ștefănoiu – jurist de profesie, Ionica Radu – laborant chimist, Eugenia Drăgușanu – economist, Tatiana Lățcanu – psiholog, Alexandra Mirela Mazilu – referent, Alina Florina Ciocoiu – jurist, și Daniela Nicoleta Gogean – economist.

Și la Consiliul Județean Vrancea lista candidaților propuși de Partidul Național Liberal Vrancea este una de valoare, reprezentantele feminine aducând întreaga experiență dobândită atât profesional cât și personal. Este vorba despre Gabriela Daniela Marchitan – profesor și totodată inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, precum și Dorina Vraciu, directorul Sistemului de Gospodărire al Apelor Vrancea, inginer de profesie, care este și în prezent consilier județean din partea PNL. Lista candidaților propuși de PNL Vrancea pentru Consiliul Județean Vrancea continuă cu Lăcrămioara Moise – educatoare, Angela Țuțoiu –licențiată în drept, Laura Mihaela Ciocoeaș – administrator de firmă, licențiată în arte (actualmente consilier local din partea PNL), Mihaela Dogaru – profesor, inspector școlar, Raluca Gabriela Ioan – medic primar obstetrică, Alexandra Mirela Mazilu – referent, Cosmina Elena Diaconu – administrator, absolvent științe politice, și Laura Oana Dogaru – asistent medical. (Material realizat de SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21200012)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.