Doar acum în Focșani, Curs Operator la Mașini/Unelte cu Comandă Numerică

0
316

Nu pierdeţi ocazia de a ocupa unul dintre ultimele locuri disponibile pentru urmãtoarea sesiune a cursului Operator CNC, organizat în Focsani, necesar şi util tuturor celor care doresc sã se specializeze în aceastã activitate. Cel mai mic cost de pe piaţã, condiţii de studiu excelente, sãli de curs moderne, suport de curs elaborat!

Operatorul pe mașini cu comandă numerică este o meserie din ce în ce mai căutată pe piața actuală a muncii din România! Precizia, calitatea constantă în prelucrare și volumele ample sunt doar o parte dintre avantajele tehnologiei CNC. Majoritatea unităților de producție din diverse zone industriale dețin mașini operate numeric, iar pentru a lucra pe o astfel de mașină trebuie obținute cunoștințe de prelucrare prin așchiere, desen tehnic, controlul calității si reglaj, cunoștințe care pot fi obținute în cadrul cursului nostru acreditat ANC. Mașinile unelte

cu comandă numerică computerizată sau CNC sunt mașini unelte foarte performante de prelucrare prin: strunjire, frezare, broșare, găurire, alezare, filetare, prelucrări profile, ștanțare, îndoire profile, debitare cu laser etc. Diplomele obținute vă asigură accesul pe piața muncii din România și din UE.

IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute in România si UE și acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale.

Mai multe detalii despre cursul de Stivuitorist pot fi obţinute accesând urmãtorul link: https://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/operator-masini-cnc/  sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate:

telefon contact: 0768.889.888; 0753.336.611.

puteţi remite un email la adresa: focsani@profesionalnewconsult.ro.

Sau la sediul firmei din Focsani la urmãtoarea adresã: Str: Renasterii, Nr 8 Bis- birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Fotografie https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-fotografie/

Curs Inspector SSM https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/

Curs Inspector Resurse Umane https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/ 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.