Dobrița Barbălată, candidatul PNL la Primăria Gologanu este omul care poate aduce schimbarea mult așteptată de cetățenii comunei

0
486

Cunoscută ca un om integru, cu inițiativă și implicat în problemele comunității, candidatul Partidului Național Liberal pentru Primăra Gologanu, Dobrița Barbălată poate aduce schimbarea de care este nevoie. În vârstă de 63 de ani, Dobrița Barbălată este un nume cunoscut tuturor celor din comună prin implicarea de care a dat dovadă de fiecare dată când i s-a cerut acest lucru. Are alături o echipă tânără, pregătită să preia frâiele administrației locale și își dorește să facă fapte bune în interesul localnicilor din Gologanu, iar ca primar va avea și mai multe pârghii pentru a schimba viața tuturor în bine. A intrat în politică pentru că s-a săturat să asiste de pe margine la nepăsarea actualei administrații PSD când vine vorba de dezvoltarea comunei. Dobrița Barbălată are planuri ambițioase pentru comuna sa natală și crede că este foarte important ca fiecare decizie importantă trebuie luată după consultarea cetățenilor. Având de partea sa o echipă unită a PNL, Dobrița Barbălată vrea să aducă în localitate proiecte care să îmbunătățească viața cetățenilor. Printre acestea se numără atragerea de fonduri europene pentru construcția unui dispensar medical și pentru reabilitarea și modernizarea parcului din comună. Din postura de primar, Dobrița Barbălată va încerca să rezolve problema câinilor fără stăpân, care au devenit o adevărată problemă pentru locuitorii comunei Gologanu. Un alt obiectiv important pe care și-l propune candidatul PNL la Primăria Gologanu este cel al obținerii pentru cetățeni a cărților funciare printr-un amplu program de cadastrare generală a comunei.

“Odată cu eliberarea de cărți funciare noi, eliberarea certificatelor de urbanism și nivelul de colectare a impozitelor va crește, pentru că toate aceste acte sunt extrem de importante. Când vorbim de fonduri europene, cel mai important lucru este proprietatea. Odată cu intabularea tuturor proprietăților dăm șansa fiecărui cetățean al comunei să acceseze fonduri europene. Aceasta este baza dezvoltării”, a transmis candidatul PNL la Primăria Gologanu, Dobrița Barbălată care a promis că va fi primarul tuturor celor care locuiesc în localitate, indiferent de statutul social sau de apartenența politică. „Promit să fiu alături de fiecare cetățean, să îl ajut și să îl îndrum. Vă mulțumesc pentru susținerea dumneavoastră și vă aștept la vot”, a mai spus Dobrița Barbălată. (Material realizat SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21200012)

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.