DOCUMENTE: Descarcă noile modele de declarație pe proprie răspundere și adeverință de la angajator

0
4613

Autorităţile au publicat, vineri, cele două modele de declarații care trebuie completate începând cu intrarea în vigoare a noilor restricții anunțate de guvern. Există două seturi de adeverinţe şi declaraţii: un set se aplică tuturor localităţilor, indiferent de rata de incidenţă, iar al doilea set se referă la localităţile care depăşeşsc fie rata de infectare de 4 la mie, fie pe cea de 7,5 la mie.

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii) – valabil de la ora 20.00:

Model Declarație pe proprie răspundere, descarcă aici:

Declaratie proprie Raspundere_20

Model Adeverință de la angajator, descarcă aici:

Adeverinta pentru angajatori_noapte_20

Guvernul României a aprobat o serie de propuneri ale Comitetului Național pentru Situații de Urgență care vizează instituirea de noi restricții din cauza creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. După ședința de Guvern de joi, documentul aprobat a fost publicat în Monitorul Oficial. Printre măsurile propuse de CNSU și adoptate de Guvern se numără și interzicerea circulației după ora 20:00 în localitățile în care incidența depășește 7,5 cazuri COVID la mia de locuitori. Aceeași măsură se va aplica și în localitățile în care incidența este mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Conform aceluiași document, magazinele vor fi închise de la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile cu o rată mai mare de 4 la mia de locuitori, iar acolo unde incidența este mai mare de 7,5 cazuri la mie, măsura se va aplică pe tot parcursul săptămânii.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.