Doi agenți din Vrancea, declarați “Polițiștii zilei” de IGPR

0
2646
Doi polițiști din județul Vrancea au fost declarați de superiorii lor din Poliția Română “Polițiștii zilei”.

Nominalizarea vine după ce cei doi polițiști au intervenit în cazul accidentului de la Garoafa, unde o femeie s-a răsturnat cu mașina în râul Putna, scoțând-o pe femeia blocată în autoturism și salvându-i viața.

“#Polițiștii zilei sunt colegii noștri agent principal de poliție Ciubotaru Dragoș și agent principal de poliție Mihai Tudor Alexandru, care au salvat o femeie ce căzuse cu autoturismul în râul Putna. La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Garoafa, un autoturism ar fi căzut în râul Putna. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și, la aproximativ 300 de metri de DN2 E85, au descoperit în albia râului Putna un autoturism răsturnat, în care se afla o femeie, care se refugiase în partea din spate întrucât adâncimea apei era de aproximativ un metru. Cei doi polițiști au scos imediat femeia din autoturism. Aceasta nu a suferit vătămări corporale, la fața locului deplasându-se și un echipaj al SMURD”, scrie pe pagina de Facebook a Poliției Române.

ANGAJARE online copy

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.