Doi ani fără Ionuț, focșăneanul care a devenit a 33-a victimă din #Colectiv

0
418
Marți, 7 noiembrie, se împlinesc 2 ani de când focșăneanul Ionuț Popescu, fiul fostului director al ENET, Valter Popescu, a plecat la Cer.

El a pierdut lupta pentru viață, după ce a fost rănit grav în incendiul din clubul #Colectiv. În urma incendiului, focșăneanul a suferit arsuri grave și s-a aflat, timp de o săptămână, în comă indusă. Ionuț a fost supus unui număr de două operații de transplant de piele.

În timpul celei de-a doua intervenții chirurgicale, el a intrat în stop cardio-respirator, a răspuns manevrelor de resuscitare, dar un nou stop cardio-respirator i-a fost în cele din urmă fatal. Ionuț Popescu avea 32 de ani, iar în noaptea tragediei se afla în clubul #Colectiv împreună cu iubita lui, Monica Tănăsoiu. Tânăra a pierit în noaptea incendiului, fiind una dintre cele 27 de victime inițiale din #Colectiv.

Ionuț a fost cea de-a 33-a victimă a incendiului. Bilanțul final al tragediei din clubul bucureștean a ajuns la 65 de victime.

ANGAJARE online copy

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.