Doi liceeni, eliminați din BACALAUREAT. Vezi de ce!

0
159

Luni, 22 august 2016,  s-a desfăşurat proba scrisă la disciplina limba şi literatura română a Examenului de bacalaureat naţional 2016, sesiunea august-septembrie.

În judeţul Vrancea, 340 de candidaţi s-au înscris pentru susţinerea acestei probe. Dintre aceştia, 284 au fost prezenţi şi 56 au fost declaraţi absenţi. Doi candidaţi au fost eliminaţi de la proba de limba şi literatura română pentru intenţia de a frauda examenul.

În consecinţă, aceştia nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat.

Lucrările candidaţilor prezenţi la examen vor fi corectate în centre zonale de evaluare din alte judeţe decât cele în care au avut loc probele.

Bacalaureatul va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului, la disciplinele Istorie sau Matematică şi vineri  proba la alegere a profilului şi specializării.

Primele rezultate vor fi afişate pe 29 august, până la ora 16.00 şi în aceeaşi zi, până la ora 20.00, pot fi depuse contestaţiile. Rezultatele finale vor fi afişate pe 1 septembrie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.